Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Během víkendu se mírně ochladí. Přidají se přeháňky, na horách sněhové

Po téměř jarním pátku se o víkendu mírně ochladí a především první polovina soboty bude také poměrně deštivá. V noci na neděli by pak mohly teploty klesnout až pod nulu. Žádný návrat zimy se ale nekoná, teplo bude i v dalších dnech.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji relativně teplo. „Maximální denní teploty se budou pohybovat mezi 9 až 12 stupni Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Martin Hynčica. K tomu se dočkáme oblačné nebo polojasné oblohy. K večeru se může na některých místech úplně zatáhnout.  

Během soboty bude oblačnosti o něco více. Nejčastěji oblačná nebo zatažená obloha s občasným deštěm nebo přeháňkami, které budou v polohách nad tisíc metrů nad mořem přecházet ve sněhové. Nejvyšší denní teploty během první poloviny víkendu se budou pohybovat od osmi do 12 stupňů v plusu.  

Oblačná nebo zatažená obloha bude i v neděli. Opět se přidají přeháňky a v polohách nad 900 metrů i sníh. Nejvyšší teploty však už nepřekročí hranici deseti stupňů. Nejčastěji budeme měřit od pěti do devíti stupňů Celsia.  

Dlouhodobá předpověď Českého hydrometeorologického ústavu slibuje další ochlazení i v první polovině následujícího týdne. Průměrné teploty se mohou dostat ke zhruba pěti stupňům Celsia. Následně se opět začne oteplovat.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, oteplení, zima, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu se mírně ochladí. Přidají se přeháňky, na horách sněhové  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.