Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Střelci z SSK Liberec zcela ovládli Liberecký přebor. Získali čtyři zlata a čtyři tituly Přeborník Libereckého kraje

Sportovně střelecký klub Liberec byl pověřen Krajským Libereckým sdružením uspořádáním přeboru Libereckého kraje. Tento přebor byl zároveň jako veřejný závod ve sportovní střelbě ze vzduchových zbraní. Akce se uskutečnila na ZŠ Vrchlického, která podporuje toto sportovní odvětví a úzce spolupracuje s SSK Liberec.

Na akci přijelo celkem 95 střelců z různých krajů ČR, jako je například Pardubický, Královéhradecký kraj a dokonce kraj Vysočina (SSK Černovice). Z Libereckého kraje přijeli bojovat o titul „Přeborníka“ střelci a kluby z Brniště, Manušic a samozřejmě nechyběli střelci z místních klubů SSK Ruprechtice a pořádající klubu SSK Liberec.

A jak to všechno dopadlo? „Před samotnými závody byli trenéři poněkud nejistí, zda svěřenci splní jejich očekávání. Stejná nervozita byla patrná i na samotných střelcích. Ti si zase nebyli jistí, zda budou trenéři s jejich výsledy spokojení. Puškové disciplíny ovládl klub SSK Liberec, který získal titul Přeborník kraje téměř ve všech disciplínách," uvedl předseda SSK Liberec Hynek Mikulčík.

V kategorii nejmladších střelců  VzPu 30 do 12 let zvítězila a titul Přeborníka Libereckého kraje získala Šárka Weisserová, v kategorii VzPu do 14 let Tobiáš Kafka, v kategorii Dorost Petr Miloslav Trnovský, v kategorii Muži Radek Mikulčík. Titul v kategorii Ženy získala Kateřina Kružíková z SSK Ruprechtice, byť závod vyhrála střelkyně SSK Liberec Kateřina Mikulčíková, která však střílí v barvách Dukly Plzeň.

„Samotný závod se velmi povedl, atmosféra byla příjemná. Mladí střelci zde navázali nová přátelství, někteří, kteří se již znali se rádi opět viděli. Dospěláci si určitě hezky popovídali u dobré kávy v kantýně, která skýtala jako vždy široký sortiment dobrot na uklidnění nervů. Nakonec, jak to tak bývá, střelci i trenéři byli s nějakými výkony spokojeni více, s některými méně. Řada střelců nastřílela svůj osobní rekord. Rozhodující však je, že snad všichni odjeli ze závodů spokojeni," dodal Mikulčík.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SSK Liberec

Štítky ssk liberec, střelci, liberec, střelba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střelci z SSK Liberec zcela ovládli Liberecký přebor. Získali čtyři zlata a čtyři tituly Přeborník Libereckého kraje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.