Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

O víkendu naměříme až dvanáct stupňů. Pršet může už jen v noci na sobotu

Víkend nabídne znovu nadprůměrně teplé počasí. V neděli může rtuť teploměru v Libereckém kraji vystoupit až na dvanáct stupňů. Teploty podle meteorologů v dlouhodobém průměru odpovídají spíše dubnu.

„Zvlněná studená fronta postoupí k severovýchodu a do střední Evropy se postupně obnoví po přední straně brázdy nízkého tlaku vzduchu nad západní Evropou příliv teplejšího vzduchu od jihu,“ popsala meteoroložka Klára Bubnová, co o víkendu ovlivní počasí na severu Čech.

Ještě v sobotu v noci může pršet, přes víkend už by ale srážky neměly být. Teploty přes den pak vystoupí na sedm až deset stupňů.

V noci na neděli mohou teploty klesnout pod nulu, během dne ale bude opět velké teplo, podle meteorologů dokonce až dvanáct stupňů. A podobné to bude i v pondělí, kdy může být ještě o stupeň tepleji.

Výhled na další dny žádné výraznější ochlazení neslibuje, stále bude kolem deseti stupňů, od středy se opět vrátí srážky.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, oteplení, zima, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu naměříme až dvanáct stupňů. Pršet může už jen v noci na sobotu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.