Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Tento týden si užijeme slunce. Průměrné denní teploty se budou držet kolem osmičky

Tento týden bude v Libereckém kraji obloha dost proměnlivá. Průměrné denní teploty se přitom budou pohybovat kolem osmi stupňů Celsia. Ničím výjimečným nemusí být ani přeháňky, které se budou na severu Čech vyskytovat především v první polovině týdne.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji polojasno až jasno. Odpoledne na některých místech zataženo nízkou oblačností a dešťové přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 12 až 15 stupňů, na horách mezi osm až 11 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček

V úterý a ve středu bude nad Libereckým krajem obloha především oblačná nebo zatažená. Místy se přidají dešťové přeháňky, které budou nad 800 metrů nad mořem přecházet ve smíšené nebo sněhové. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od šesti do deseti stupňů Celsia.  

V druhé polovině týdne bude převážně jasno nebo polojasno, oblačno především o víkendu. Průměrné denní teploty se budou stále pohybovat kolem osmi stupňů Celsia. S přeháňkami se od čtvrtka zatím nepočítá.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, oteplení, zima, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden si užijeme slunce. Průměrné denní teploty se budou držet kolem osmičky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.