Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Po mrazivém ránu opět oteplení. O víkendu naměříme až 14 stupňů

Během víkendu nás v Libereckém kraji čeká jarní počasí. Maximální teploty se mohou dostat ke 14 stupňům Celsia. V první polovině si navíc užijeme i slunce. Další výraznější ochlazení by se do severních Čech jen tak vrátit nemělo.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně polojasno nebo jasno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od plus sedmi do deseti stupňů Celsia. V Krkonoších naměříme od dvou do pěti stupňů.  

V sobotu bude jasno až polojasno, postupně zataženo nízkou oblačností. Teploty se budou pohybovat od šesti do deseti stupňů Celsia.  

O něco tepleji bude v neděli. Maximální denní teploty se budou pohybovat od deseti ke 14 stupňům Celsia. To všechno se zataženou až oblačnou oblohou a občasným deštěm.  

Následující týden se sice mírně ochladí, ale průměrné denní teploty nemají klesnout pod sedm stupňů v plusu. Noční teploty se opět dostanou nad bod mrazu a pod nulu spadnou až závěrem týdne. To všechno s občasnými přeháňkami, které do Královéhradeckého kraje dorazí především v první polovině týdne.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, oteplení, zima, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po mrazivém ránu opět oteplení. O víkendu naměříme až 14 stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.