Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Další krok pro liberecký hokejbal. Mládež odehraje své první domácí utkání

Nové mantinely, plastový povrch, připravovaný projekt na nový stadion, rostoucí členská základna. Postupnými kroky se v Liberci dere na výsluní nový sport. Hokejbalisté z klubu HBC Liberec pokračují v budování fungující organizace a na jaro tohoto roku připravili další stupínek. Liščí mládež odehraje historicky první utkání na domácím hřišti.

„Pojďme společně přivítat jaro novou etapou libereckého hokejbalu“. Toto heslo použili liberečtí hokejbalisté v pozvánce na první utkání mládežnických kategorií pod Ještědem. V neděli 10. března nastoupí od 14 hodin na nedávno pořízený plastový povrch hřiště na Františkově k přátelskému zápasu kategorie Mladších žáků a nově vzniklý tým libereckých žen okořeněný o trenéry z klubu.

Hráči i trenéři HBC Liberec chtějí tímto utkáním vyslat jasný vzkaz, že hokejbal v Liberci berou opravdu vážně a chtějí ho zařadit mezi ostatní populární sporty. Nedělní utkání přinese souboj Mladších žáků, kteří se připravují na start jarní části jejich soutěže a týmu Žen, který vznikl poměrně nedávno, přesto již má na kontě starty na dvou turnajích. Aby byl zážitek kompletní, na straně žen se do zápasové výstroje oblékne téměř kompletní tým trenérů libereckého klubu. Přijďte i Vy podpořit liberecký hokejbal na jeho cestě! Tuto neděli od 14:00 na hřišti ve Františkově.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HBC Liberec

Štítky hokejbal, lišky, zápas, mládež, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další krok pro liberecký hokejbal. Mládež odehraje své první domácí utkání  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.