Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Město Frýdlant vybuduje u zimního stadionu nový kabinový blok

Město Frýdlant na Liberecku se dočká nového kabinového bloku u zimního stadionu. Největší investiční akce města by měla být hotová nejpozději do konce října příštího roku.

Ve Frýdlantu na Liberecku probíhá největší investiční akce tohoto roku. Město se rozhodlo u zimního stadionu zdemolovat stávající kabinový blok a nahradit ho novým. Stavba je prozatím ve fázi bourání, kde je zbourané jedno montované křídlo. Tento týden se demolovali zděné části v předním a zadním úseku bývalého kabinového bloku a příští týden by měla být základová deska vyčištěná. Následně se začne i s jejím bouráním a město tak odstartuje práce na základech nového kabinového bloku.

Práce budou rozděleny do dvou etap. „První etapa probíhá právě teď a po demolici starého kabinového bloku bude pokračovat výstavbou nového. V rámci první etapy také dojde na přeložky inženýrských sítí," informoval místostarosta Frýdlantu Jiří Stodůlka. Ukončení první etapy se plánuje na konec září tohoto roku.

„V etapě druhé pak bude budova kabin kompletně dokončena a dojde také k revitalizaci zpevněné plochy a vybudování parkovacích stání a osvětlení obojího,“ sdělil Stodůlka. Nový kabinový blok bude dokončet nejpozději v říjnu příštího roku.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Frýdlant

Štítky Frýdlant, zimní stadion

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město Frýdlant vybuduje u zimního stadionu nový kabinový blok  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.