Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Tento týden budou teploty jako na houpačce. Průměrné teploty se dostanou až ke 13 stupňům

Tento týden budou teploty jako na houpačce. V noci na některých místech naměříme i mínus šest, přes den se mohou dostat k plus 13 stupňům. První polovina týdne by měla být bez deště. Přeháňky se postupně přidají od čtvrtka.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně polojasno nebo oblačno. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od sedmi do deseti stupňů v plusu.  

V úterý se výrazně ochladí. Noční teploty mohou na některých místech klesnout i na mínus šest stupňů Celsia. „Přes den bude polojasno nebo oblačno,“ uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka. Průměrné denní teploty se pak budou pohybovat mezi pěti až devíti stupni.  

Středa bude podle meteorologů jasná nebo polojasná. Na některých místech může být přechodně oblačno. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi osm až 12 stupňů v plusu.  

V následujících dnech se ještě mírně oteplí a průměrné denní teploty se dostanou ke 13 stupňům Celsia. V druhé polovině týdne je však počítat s přeháňkami a také deštěm. Na víkend se opět začne ochlazovat a v průměru naměříme kolem sedmi stupňů. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky houpačka, Liberecký kraj, stupeň Celsia, počasí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden budou teploty jako na houpačce. Průměrné teploty se dostanou až ke 13 stupňům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.