Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Během víkendu se skokově ochladí. V neděli může sněžit i v nižších polohách

Během víkendu se v Libereckém kraji výrazně ochladí. Maximální denní teploty se podle meteorologů mohou dostat v sobotu k 11 stupňům, v neděli už ale bude maximálně osm. Navíc může sněžit i v nižších polohách.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně zataženo nebo oblačno. Občas se přidá slabý déšť nebo mrholení. Nejvyšší denní teploty se i přesto dostanou mezi 12 až 15 stupňů Celsia. 

Sobota bude nejprve teplejší a teploty vyšplhají k jedenácti stupňům. Odpolende se ale začne ochlazovat a bde zataženo a oblačno s deštěm, ve vyšších polohách se sněhem.

Nedělní předpověď slibuje proměnlivou oblohu a přeháňky na většině území kraje. Sníh se může objevit i v nižších polohách. Teploty totiž skokově klesnou k maximálně osmi stupňům. V noci mohou klesnout až na bod mrazu. 

Příští týden se budeme dostávat od průměrných denních teplot kolem osmi stupňů Celsia k 16 nad nulou. Toho se v Libereckém kraji dočkáme koncem příštího pracovního týdne.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, oteplení, zima, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu se skokově ochladí. V neděli může sněžit i v nižších polohách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.