Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nejdříve sníh, poté skoro léto. Teploty koncem týdne vystoupají ke dvaceti stupňům

Tento týden nás v Libereckém kraji čeká pravděpodobně nejteplejší týden letošního roku. Průměrné denní teploty se v druhé polovině týdne mohou dostat až ke 20 stupňům Celsia. A to i přesto, že by v pondělí ještě mohlo na některých místech sněžit.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně oblačno nebo zataženo. „Na většině území se přidají přeháňky. Z počátku ve všech polohách smíšené nebo sněhové, později jen v polohách nad 700 metrů nad mořem,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka. Nejvyšší denní teploty se přitom dostanou mezi šest až devět stupňů.  

V úterý předpověď slibuje převážně polojasno až skoro jasno. V noci mohou klesnout teploty i tři stupně pod bod mrazu. Přes den naměříme od 11 do 15 stupňů Celsia. 

Na středu meteorologové počítají se skoro jasnou nebo polojasnou oblohou. Alespoň tedy ze začátku. V druhé polovině dne a k večeru bude spíše zataženo. Nejvyšší denní teploty se ale dostanou až mezi 15 až 19 stupňů Celsia.  

Čtvrtek bude ve znamení teplotního propadu. Závěrem týdne se opět oteplí a průměrné denní teploty vystoupají ke 20 stupňům Celsia. To všechno s převážně oblačnou oblohou. Toto počasí by mělo vydržet minimálně do konce víkendu.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, teplota, jaro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejdříve sníh, poté skoro léto. Teploty koncem týdne vystoupají ke dvaceti stupňům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.