Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oslavte Velikonoce s pivem ze Svijan

PR článek

Velikonoce, svátky jara jsou za dveřmi a s nimi i atraktivní velikonoční edice půllitrových plechovek, stejně jako lahvové pivo s velikonočními etiketami. Pivovar Svijany totiž dodržuje dlouhá léta tradici sezónních balení piva pro vánoční a velikonoční trh. Za tu dobu je to už slušná řada různých nápaditých designů, které vydají na samostatnou sbírku.

Tradiční grafické motivy v barevných řadách

Velikonoční grafika je jiná v tom, že koresponduje s novým, moderním vzhledem obalů svijanského piva. Minimalistický sváteční design z dílny dvorního svijanského návrháře Jakuba Růžičky využívá tradičních grafických motivů evokujících svátky jara v různých barevných řadách. Sezónní edice půllitrových plechovek nepasterovaného svijanského piva vyrobil pivovar více než milion kusů. Velikonoční plechovky jsou po omezenou dobu k dostání v běžné maloobchodní síti, stejně jako lahvové pivo s velikonočními etiketami.

Šestipack půllitrových plechovek

V prodeji je rovněž originální velikonoční šestipack půllitrových plechovek s nepasterovaným pivem. Balení TopClip obsahuje šest půllitrových plechovek Svijanského Mázu 11 % ve velikonočním designu. Všechna velikonoční balení a celý široký sortiment pivovaru na jednom místě nabízí pivovarská prodejna v blízkosti pivovaru. S výjimkou lahvového piva lze pro nákup využít i eshop pivovaru. Další velikonoční balení – již osvědčený velikonoční multipack s osmi půllitrovými lahvemi Svijanského Mázu 11 % – na zákazníky čeká například v řetězcích Billa, Globus, Tesco a Makro. Ve stejných prodejnách mohou nakupovat také letošní velikonoční edici oblíbeného dvoulitrového balení piva Plechovek pro chlapy.

Svijanské pivo – pivo s tradicí

Svijany jsou s téměř čtyřistašedesátiletou tradicí jedním z nejstarších pivovarů v českých zemích. Pivo se tady vyrábí stále klasickou technologií, stejně, jako tomu bylo v polovině minulého století, kdy se české pivo proslavilo po celém světě. Svijanské pivo se nijak chemicky neošetřuje ani nepasteruje. K zákazníkovi tak putuje zdravé, přírodní pivo vyznačující se skvělou pitelností, vlastností dávno se vytrácející ze současných piv.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Svijany, pivo, ležák, velikonoce, pivovar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oslavte Velikonoce s pivem ze Svijan  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.