Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V Lázních Libverda opět začnou oblíbené farmářské trhy

Květiny, zeleninu, domácí i řemeslné výrobky. Nejenom to nachází každoročně lidé na farmářských trzích v Lázních Libverda. Letos vstupují už do páté sezony a poprvé přivítají návštěvníky v sobotu 6. dubna.

Farmářské trhy začnou v 9 hodin a budou následně probíhat v lázeňském parku každý měsíc až do září.

„Farmářské trhy pořádáme už čtvrtým rokem a jsme velice rádi, že se tyto akce nejen u hostů, ale i obyvatel blízkých obcí ujala a stala se vyhledávanou kulturní akcí. Letos jsme i jeden termín spojili s největší událostí roku, Zahájením lázeňské sezóny, půjde tedy o exkluzivní událost, kterou se vyplatí navštívit a strávit s námi celý den,“ říká obchodní a marketingová ředitelka Spa Resortu Libverda Eva Olšová.

Termíny trhů v roce 2024
Farmářské trhy se budou konat v čase od 9 do 15 hodin.
- sobota 6. dubna
- sobota 25. května (jako součást Zahájení           lázeňské sezony)
- sobota 8. června 
- sobota 13. července 
- sobota 3. srpna 
- sobota 7. září 
 

Nabídka na trzích bude tradiční. Návštěvníci u prodejců pořídí třeba nejrůznější potraviny včetně zeleniny, ovoce, pečiva, sladkostí, hub a medu, dále drobné rukodělné a řemeslné výrobky. Návštěvníci trhů si mohou také za symbolický poplatek zahrát tenis, minigolf, badminton, volejbal, nohejbal, protáhnout tělo na Relax stezce nebo venkovním Fitparku. Ti, co dávají přednost odpočinku, zase mohou využít místní lázeňský resort a užít si některou z procedur.

Spa Resort Libverda nabízí vše, co můžete očekávat od moderního spa. Patří mezi léčebné lázně dle zákona o veřejném zdravotním pojištění a je specializován na léčbu onemocnění pohybového ústrojí, kardiologické, onkologické a neurologické nemoci. Návštěva je vhodná také při respiračních obtížích díky místnímu klimatu. Lázně Libverda jsou také ideálním výletním výchozím místem do Jizerských hor a okolí.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Spa Lázně Libverda

Štítky farmářské trhy, lázně, Lázně Libverda, Liberecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Lázních Libverda opět začnou oblíbené farmářské trhy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.