Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V týdnu se mírně ochladí. Další oteplení dorazí až na víkend

Během následujícího týdne bude v Libereckém kraji dost proměnlivá obloha. Ještě během pracovních dní se budeme teplotně držet pod hranicí 20 stupňů, ale překonat by se ji mělo podařit během nadcházejícího víkendu. Během některých dnů můžeme zmoknout.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji obloha dost proměnlivá. Místy se přidají přeháňky, které budou zesilovat hlavně na horách. Nejvyšší denní teploty se přitom dostanou mezi 12 až 15 stupňů Celsia.  

„Ve středu bude z počátku polojasno až oblačno, ale na horách očekávejme přeháňky. V polohách nad 1200 metrů nad mořem dokonce sněhové,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák. Nejvyšší denní teploty pak nepřekročí hranici 16 stupňů Celsia.  

Podobně to bude vypadat i ve čtvrtek. Nad severními Čechami bude převážně oblačno nebo zataženo s přeháňkami, které budou k večeru slábnout. Nejvyšší denní teploty se pak dostanou mezi 13 až 17 stupňů Celsia.  

V dalších dnech a během víkendu by se opět mělo mírně oteplit a průměrné teploty vyšplhat ke 23 stupňům Celsia. V pátek a sobotu bez přeháněk, v neděli pak s občasným deštěm nebo přeháňkami.  

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, oteplení, zima, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V týdnu se mírně ochladí. Další oteplení dorazí až na víkend  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.