Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jediný autosalon KIA v regionu otevřel v Liberci u AUTO KOUTEK

PR článek

V Liberci se otevřely v areálu AUTO KOUTEK brány nového showroomu KIA. Ten je zařízen podle nejvyšších standardů a díky tomu vám zaručí příjemně strávený čas jak při výběru nového vozu, tak při čekání na komplexní autorizovaný servis všech modelů KIA. Auto Koutek je jediným zástupcem této oblíbené značky ve městě i v celém libereckém regionu.

Autorizovaný prodejce značky KIA – AUTO Koutek sídlí ve Vratislavicích nad Nisou, v Tanvaldské ulici. Jako nový dealer KIA nabízí všem zákazníkům zvýhodněné zaváděcí ceny při koupi nového vozu.

„Náš Autosalon KIA má v nabídce kompletní sadu všech aktuálních modelů. Zákazníci u nás najdou vozy od nejmenšího modelu KIA Picanto, až po největší, sedmimístné KIA Sorento,“ řekl vedoucí prodeje.

Vyškolení prodejci odborně se vším poradí. Například doporučí, jaký typ vozu se pro vaše potřeby nejlépe hodí, vybrat si můžete vše, od barvy, přes výbavu až po doplňky. Před nákupem můžete vůz vyzkoušet v rámci zkušební jízdy. Součástí poskytovaných služeb je nabídka výhodného pojištění i financování vozu.

Samozřejmostí je, že vám společnost Auto Koutek vykoupí váš starý vůz a zajistí veškerou administrativu s tím spojenou. KIA má své zastoupení v Liberci již osmnáct let a nyní ji najdete pod hlavičkou zavedené společnosti AUTO Koutek s dlouholetou praxí v prodeji a servisu různých značek.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky auto koutek, liberec, autosalon, kia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jediný autosalon KIA v regionu otevřel v Liberci u AUTO KOUTEK  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.