Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Dětský koutek vstupuje do nové sezony. Novinkou budou představení

Poslední pracovní den tohoto týdne se po zimní přestávce otevře v Liberci Dětský koutek v Lidových sadech. Do 69. sezony vstupuje s několika novinkami. Chybět nebude v teplých dnech provoz oblíbeného vláčku a vodního světa.

Dětský koutek zahájí provoz v pátek 19. dubna. Vstupné zůstává stejné jako vloni, tedy 75 korun za dítě od dvou let a 40 korun za dospělého.

Novinkou je zbrusu nové dřevěné pódium, které vzniklo v místech původního výběhu pro kozy kamerunské. Přes den bude pódium sloužit dětem, pro které jsou připravena pravidelná pohádková a divadelní představení,“ říká Barbara Tesařová, mluvčí Zoo Liberec, pod kterou koutek patří.

KULTURNÍ PROGRAM V DĚTSKÉM KOUTKU
(květen)

15.5. Lucie Redlová
21.5. Eva Cendors - šansoniérka s kytarou
22.5. Robert Křesťan a Druhá tráva
29.5. Nezmaři

Začátky koncertů budou vždy v 19.30 hodin.

Ve večerních hodinách se Dětský koutek promění v „hudební klub“ pod širým nebem. „Po dobu uzávěry a rekonstrukce budovy Lidových totiž bude na tuto novou letní stage přesunuta část produkce a kulturního programu. Veřejnost se může těšit na celou řadu hudebních koncertů i oblíbené letní kino,“ doplnila Tesařová. Vstupenky na akce budou k dostání v obvyklých předprodejích nebo na pokladně Dětského koutku vždy hodinu před začátkem akce či v pokladně Lidových sadů.

Kulturní sezona v dětském koutku začne 15. května koncertem Lucie Rédlové. Začátky koncertů budou vždy od 19.30 hodin.

Provoz dětského koutku bude nyní od 9 do 18 hodin, v červenci a srpnu bude otevřených až do 19 hodin, následně v září a říjnu se otvírací doba opět o hodinu zkrátí. 

Děti se mohou opět těšit na tradiční prolézačky, houpačky, klouzačky, vzduchovou trampolínu, velké pískoviště, půjčovnu kol, koloběžek i odrážedel a hlavně populární historický vláček z roku 1971. V teplejších dnech se děti budou moci osvěžit ve vodním světě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zoo Liberec

Štítky zahájení sezony, dětský koutek, Lidové sady, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dětský koutek vstupuje do nové sezony. Novinkou budou představení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.