Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dopřejte vašim dětem prázdniny plné pohybu a zábavy s příměstským sportovním táborem Hravé prázdniny

PR článek

Přemýšlíte nad tím, jaké plány čekají na vaše děti letos v létě? Máme pro vás skvělý tip na nezapomenutelný sportovní týden. Příměstský tábor Hravé prázdniny ve Sport Parku Liberec si vaše děti skutečně užijí.

Osm turnusů v průběhu celých letních prázdnin nabídne dětem, od 6 do 14 let, program plný nejrůznějších sportů, zdravého pohybu, her a zábavy. Cílem organizátorů při přípravě programu je především vybudování zdravého a pozitivního vztahu ke sportu. Děti budou mít možnost si vyzkoušet více než 15 druhů sportů pod vedením profesionálních trenérů a lektorů. Velmi oblíbenou součástí programu je prohlídka Home Credit Areny a návštěva kabiny hokejového A-týmu Bílých Tygrů Liberec za doprovodu jednoho z hráčů.

Zajištěna je kvalitní strava, včetně svačin a celodenního pitného režimu. O dopolední svačinky se postará Bageterie Boulevard, která je připravuje z čerstvých regionálních surovin v křupavých bagetách. V odpoledních svačinkách nebude chybět ovoce, cereální tyčinky, přesnídávky a další zdravé dobroty. Obědové menu na každý den připraví přímo v areálu společnost Coloseum Catering.

Program bude letos nabitý!

Děti se mohou těšit na oblíbené aktivity jako je judo, basketbal, gymnastika nebo atletika. Tím to ale rozhodně nekončí! Čekají je také novinky v podobě dětské jógy, hokejbalových tréninků, návštěvy Luna Parku a bowlingového turnaje.

První turnus Hravých prázdnin začíná 8. července 2024. Cena turnusu činí 4 200 Kč a zahrnuje vstupy na sportoviště, veškeré stravování, zápůjčky sportovního vybavení, zkušené lektory a dárky pro děti. Přihlášku na Hravé prázdniny naleznete zde a pro přihlášení ji vyplněnou zašlete na kontaktní e-mail hraveprazdniny@sportparkliberec.cz.

Pro více informací a novinek nás sledujte našem Instagramu nebo Facebookových stránkách.

Ohodnoť článek

Štítky Hravé prázdniny 2024, Sport Park Liberec, příměstský tábor, sport, Bilí Tygři Liberec, prázdniny, děti, Facebook, Instagram, Home Credit Arena, tábory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopřejte vašim dětem prázdniny plné pohybu a zábavy s příměstským sportovním táborem Hravé prázdniny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.