Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Týden začne deštěm a bouřkami. Zlepšení přijde až ve čtvrtek

Tento týden nás čeká relativně proměnlivé počasí. V první polovině se budou přidávat přeháňky a ojediněle i bouřky. Na počasí bez deště si budeme muset počkat minimálně do čtvrtka. Průměrné teploty se přitom budou pohybovat od 15 do zhruba 22 stupňů Celsia.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji oblačno nebo polojasno. Postupně se na většině území přidají přeháňky a večer občasný déšť. „Ojediněle to mohou být i bouřky,“ potvrdil na webu meteorologů Tomáš Popelka. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 18 až 21 stupňů Celsia. 

V úterý už bude zataženo. Déšť už bude intenzivnější a opět se mohou přidat bouřky. Nejvyšší denní teploty trochu klesnou a v maximech se dostanou mezi 15 až 19 stupňů Celsia. 

Středa by měla být oblačná nebo zatažená a přeháňky se objeví především dopoledne a v první polovině dne. Nejvyšší teploty se pak budou pohybovat mezi 14 až 18 stupni.  

Po zbytek týdne už se budou průměrné teploty držet kolem 19 stupňů Celsia. Od čtvrtečního rána bude prakticky až do víkendu oblačno nebo zataženo. Většinou však bez deště nebo přeháněk.  

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, teplota, květen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Týden začne deštěm a bouřkami. Zlepšení přijde až ve čtvrtek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.