Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Speciální přístup, komplexní služby. Golf House oslaví deset let v Česku

PR článek

Ať už se golfu věnujete delší čas, nebo jen přemýšlíte o tom, jak začít, vždy potřebujete kvalitní vybavení i radu od zkušeného odborníka. A právě to nabízí golfová speciálka Golf House. Velká prodejna na Černém Mostě má vše, co golfista pro svou hru potřebuje – od holí, přes oblečení, až po golfový trenažér, který pomůže vybrat hole přímo na míru. Golf House je na trhu deset let a příští víkend bude slavit přímo na prodejně, kam zve všechny golfové nadšence.

„Člověk u nás najde všechno, co potřebuje k tomu, aby mohl vyběhnout na hřiště,“ shrnuje jednatel české odnože Golf House Jiří Hobelant, který prodejnu provozuje. Celý koncept ale není jen o prodeji vybavení. V prodejně se totiž můžete spolehnout i na radu golfových odborníků, a to třeba i profesionálních trenérů. „Jsme schopní zákazníkům nabídnout komplexní balíček služeb, případně i sehnání trenéra, který pomůže v jakékoliv fázi golfové kariéry, včetně oblíbených garancí Golf House, jako například možnost do šesti týdnů vrátit golfové boty, protože jste při hře zjistili, že vám nevyhovují“ potvrdil.

Golf House na Černém Mostě funguje desátým rokem, a to už je slušná řádka zkušeností pro správnou radu. Golf je totiž podle Hobelanta sport jako každý jiný a i u něj platí, že na jeho hraní je dobré se připravit. „Když s něčím začínáte, vlastně nemáte přesnou představu, co je pro vás vhodné a co vám vyhovuje, nebo na jakou hru se hodíte. A proto jsme tu my,“ pokračuje.

Odborníci z Golf House totiž dokáží přesně poradit, jaké hole a vybavení pro hru zvolit. „Každý člověk potřebuje jinou délku holí, ale třeba i jinou tvrdost. To je jako v hokeji. Každému vyhovuje i různý grip, jeho materiál i tloušťka,“ popisuje Hobelant.

Deset let Golf House v Česku

Kdy: 24. a 25. května 10 až 19 hodin
Kde: Prodejna Golf House, Černý Most, Skorkovská 1511

V prodejně pak nabízí službu s názvem Custom Fitting. To je vlastně golfový trenažér opatřený speciálním přístrojem, který přesně zaznamená hru každého hráče a pak navrhne, s jakými holemi by měl hrát. „Je to vlastně taková krabička, která hráče snímá a poté nabízí přesná data. My díky tomu dokážeme zákazníkovi přesně doporučit a nechat postavit hole přímo pro něj,“ přibližuje Hobelant přístroj, který vyjde na 15 tisíc eur.  

I u zmíněného přístroje je ale podle něj důležité, aby s ním pracoval zkušený člověk. „U nás máme lidi, kteří s tím pracují třeba dvacet let. Pořád je to jen přístroj a zkušenost toho člověka je k nezaplacení,“ myslí si.

Právě zkušenost zmiňuje Hobelant v přístupu k zákazníkům. Po deseti letech jich obchodem prošly tisíce a každý se mohl spolehnout na individuální přístup. „U mnoha lidí vlastně procházíme celou jejich golfovou kariérou. Prodali jsme jim jejich první hole, když si dělali zelenou kartu. A dnes třeba atakují handicap 10,“ říká.

Dva roky už zákazníci mohou navíc využít eshop Golf House. Ten podle Hobelanta sice nenahradí kamennou prodejnu, funguje ale jako výborný doplněk služeb obchodu. Společný totiž je i pro Německo a Rakousko, a tak nabízí obrovské množství vybavení, které se ani do prodejny nedostane. „Troufnu si říct, že rozsahem produktů jsme jedním z největších golfových eshopů v Evropě. Naši zákazníci mají přístup vlastně ke všem golfovým značkám, které dnes existují. Lidé na eshopu najdou i ty nejžhavější novinky,“ pokračuje.

Po deseti letech na českém trhu je už podle Hobelanta také čas na pořádnou oslavu. Ta se koná už 24. a 25. května. „Chceme to pojmout jako takovou dvoudenní párty. Našich deset tisíc zákazníků dostane pozvánku do schránky, tak doufám, že se s co nejvíce z nich uvidíme,“ říká.

Během akce budou na programu nejrůznější soutěže, třeba o wellness pobyt v bavorském Bad Griesbachu pro dvě osoby na dvě noci s polopenzí, vstupenky na Ladies European Tour nebo kompletní vybavení Callaway za 80 tisíc korun. Součástí bude i Longest drive contest, tedy soutěž o nejdelší odpal na golfovém trenažéru. Akce bude probíhat v pátek a sobotu v prodejní době obchodu, tedy od 10 do 19 hodin a dorazit může každý. „Těšíme se, až lidé přijdou a pobavíme se třeba o tom, kam se golf v Česku za těch deset let posunul,“ říká Hobelant.

Golf House ale má v Česku i další plány do budoucna. Zatím je totiž jen jeden kamenný obchod, a to by se mohlo změnit. „Praha je pro některé zákazníky stále příliš daleko, chtěli bychom proto otevřít další pobočky a dostat se i do jiných lokalit,“ uzavírá Hobelant.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky golf, house, golf house, černý most, prodejna, eshop

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Speciální přístup, komplexní služby. Golf House oslaví deset let v Česku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.