Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Víkend proprší, v sobotu může spadnout až 30 mm. Teploty kolem dvacítky

Nadcházející víkend neslibuje úplně příjemné počasí. V sobotu má pršet, a to vydatně, spadnout může až 30 mm vody. A přeháňky, či rovnou déšť slibují meteorologové i na neděli.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně zataženo, po ránu se mohou objevit mlhy. Během dne se k tomu mohou přidat i dešťové přeháňky nebo občasný déšť. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 18 do 21 stupňů Celsia.

Předpověď na sobotu slibuje především zataženou nebo oblačnou oblohu s deštěm. Srážky se budou zesilovat především v dopoledních hodinách. Během dne by mělo deště ubývat. „Místy očekáváme vydatnější srážky 20 až 30 mm," uvedla meteoroložka Polina Matyunina.

Oblačná nebo zatažená obloha bude i v neděli. Srážek už bude méně, opět je ale třeba počítat s občasným deštěm, přeháňkami nebo bouřkami. Nejvyšší teploty se opět budou pohybovat mezi 18 až 22 stupni Celsia.

Ani dlouhodobá předpověď zatím neslibuje výrazné zlepšení. Alespoň v první polovině týdne bude počasí v Libereckém kraji velmi podobné.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, teplota, jaro

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkend proprší, v sobotu může spadnout až 30 mm. Teploty kolem dvacítky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.