Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

Čeká nás proměnlivý týden. Společně s deštěm a bouřkami naměříme kolem 20 stupňů

Tento týden bude na severu Čech velmi proměnlivý. Užijeme si přeháňky, bouřky, slunce i relativně příjemné teploty, které se budou nejčastěji pohybovat kolem 20 stupňů Celsia.

Ještě dnes bude v Karlovarském kraji zataženo nebo oblačno. Přidají se přeháňky, déšť a ojediněle dokonce bouřky. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 19 až 22 stupni Celsia.

V úterý má být oblačno nebo polojasno. Po ránu se přidají mlhy. Během dne se místy objeví přeháňky. Nejvyšší denní teploty se budou opět pohybovat mezi 19 a 23 stupni Celsia.

Ve středu meteorologové slibují polojasno až skoro jasno. „Během odpoledne může být od západu i oblačno s občasnými přeháňkami,“ upřesňuje Drapák. Nejvyšší denní teploty se přitom mohou dostat mezi 21 až 25 stupni Celsia.

Podobné počasí nás čeká i během čtvrtečního a pátečního odpoledne. Tyto dva dny bychom si na východě Čech měli užít bez deště. Dešťové přeháňky se vrátí až o víkendu. V neděli se přidají i bouřky.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, teplota, červen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čeká nás proměnlivý týden. Společně s deštěm a bouřkami naměříme kolem 20 stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.