Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Sobota připomene léto, poté se ochladí a vrátí se déšť

Víkendové počasí by se dalo rozdělit na dvě poloviny. Zatímco sobota nabídne slunečné a teplé počasí, už téměř letní, neděle se pokazí, bude oblačná a teploty půjdou dolů. Objevit se mohou i přeháňky. Start příštího týdne pak nabídne ještě nižší teploty a déšť.

Během pátku bude polojasno, jen ojediněle se mohou vyskytnout přeháňky. Teploty se vyšplhají až ke 24 stupňům. Sobota bude ještě příznivější, přes den bude jasno nebo skoro jasno a teploty vystoupají až na letních 26 stupňů.

Už v neděli se ale počasí začne opět trochu zhoršovat. Právě poslední den tohoto týdne přinese až oblačnou oblohu a přeháňky. Teploty pak vystoupají na maximálně 23 stupňů.

Ještě hůř pak má být podle meteorologů v pondělí. Většinou bude zataženo, na většině území kraje se budou objevovat přeháňky nebo i déšť. Teploty se pak dostanou na maximálně 21 stupňů.

V dalších dnech bude počasí podobné, i když slunce bude víc. Stále se ale mají objevovat přeháňky. Teploty se budou postupně dostávat od dvaceti až ke 23 stupňům.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky počasí, jaro, oteplení, zima, čhmú

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sobota připomene léto, poté se ochladí a vrátí se déšť  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.