Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Čeká nás týden dešťových přeháněk a ojedinělých bouřek, ale také teploty atakující tropy

Tento týden se v Libereckém kraji budou hodit deštníky. Přeháňky a na některých místech i bouřky nebudou výjimkou. Bude ale také poměrně teplo, v některých dnech se můžeme dočkat tropické třicítky.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně oblačno až polojasno. Na některých místech se během odpoledne objeví přeháňky nebo bouřky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 23 do 26 stupňů Celsia,“ uvádí na webu meteorolog Imrich Drapák.

Úterý nabídne polojasnou oblohu. Při zvětšené oblačnosti se objeví přeháňky a na některých místech bouřky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 27 do 30 stupňů Celsia.

„Středa bude polojasná až oblačná. Místy se opět objeví přeháňky a také bouřky,“ dodává Drapák. I polovina týdne by měla nabídnout teploty kolem 24 stupňů Celsia.

Druhá polovina týdne výrazné změny nepřinese. Čtvrtek a pátek opět přinesou teploty blížící se třicítce, na víkend by se mělo ochladit a průměrné denní teploty klesnou k 21 stupňům Celsia. O víkendu meteorologové slibují oblačno s dešťovými přeháňkami.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, týden, Liberecký kraj, předpověď, meteorologové, teplota, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čeká nás týden dešťových přeháněk a ojedinělých bouřek, ale také teploty atakující tropy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.