Počasí dnes26 °C, zítra27 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Produktové novinky ze Svijan, jaké to jsou?

PR článek

Vedle výročního kroužkového prémiového ležáku 460, který bude na čepu restaurací a hospod jen od listopadu do konce letošního roku, připravil Pivovar Svijany v roce oslav 460. výročí svého založení i řadu novinek, které v jeho výrobním programu zůstanou natrvalo. Patří mezi ně řezané pivo Svijanský fanda v lahvích, plechovky prémiového ležáku 450 o objemu 0,33 litru a luxusní dárkové balení unikátních svijanských piv Svijany 20 a Pivo přímo ze sklepa. Sortiment nealkoholických nápojů nově rozšiřuje limonáda Svijanela Mango.

Svijanský fanda zaujímá v galerii svijanských piv speciální místo. Původně se řezané jedenáctky měla v roce 2011 vyrobit jen jedna várka na oslavu Františka Horáka, zachránce svijanského pivovaru, který řezané pivo miloval. Na oslavě jeho sedmdesátých narozenin však všem zachutnala natolik, že ve výrobním programu pivovaru v sudech, párty soudcích a speciálních litrových džbánech zůstala natrvalo. Nově si ji ve filtrované verzi mohou fanoušci svijanských piv od letoška koupit i v nejbližším supermarketu, kde bude k dispozici v klasických půllitrových lahvích.

K dalším novinkám letošního roku patří prémiový ležák Svijany 450 v novém obalu – plechovkách o objemu 0,33 l. Nové jsou také reprezentativní dekorativní dárkové tubusy na speciální lahve s patentním uzávěrem – 0,75l pro Svijany 20 a 1l pro Pivo přímo ze sklepa. Jako zajímavý dárek může posloužit také limitovaná edice výročního ležáku 460 ve dvoulitrových Plechovkách (nejen) pro chlapy.

Limitované edice pivních obalů budou po mimořádném úspěchu rychle vyprodaných dvoulitrových plechovek s hokejovým motivem zastupovat mimo jiné PPCH s fotbalovým motivem. Výročí pivovaru připomenou nejen tematické dvoulitrové plechovky, ale také výroční krček na všech lahvích svijanského piva pro prodejní řetězce.

Většinu novinek kromě sudové limonády Svijany Mango lze již objednávat na e-shopu pivovaru. Pivo přímo ze sklepa v dárkovém tubusu přibude v průběhu roku.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Svijany, pivo, ležák, pivovar, 460 let

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Produktové novinky ze Svijan, jaké to jsou?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.