Počasí dnes26 °C, zítra27 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

Obraz, kolo i běžky. Město prodá zapomenuté věci

Lidé v ulicích města zapomenou ledacos. Tyto věci pak město skladuje, po určité době se jich ale může zbavit. Nyní tak nabízí věci, které se do ztrát a nálezů dostali v roce 2020. Už ve středu pak proběhne dražba na radnici v zasedací místnosti 11.

Do dražby tak půjdou drobnosti od hodinek a mobilu až po věci, které už není tak jednoduché zapomenout, přes to se to ale někomu povedlo – běžky dětské lyže, ale i tlakový čistič nebo obraz na plátně.

Dražba proběhne ve středu od 15 hodin. „Nalezené věci budou nabídnuty k prodeji, který se uskuteční formou obálkové metody (nejvyšší nabídka vyhrává). V den prodeje bude dán prostor 15 minut k prohlídce nabízených věcí. Věc bude prodána zájemci, který učiní nejvyšší podání. Cena zájemce nesmí být nižší, než je stanovená vyvolávací cena. Zájemce umístí svou nabídku v obálce do určeného prostoru přímo na místě prodeje,“ popsala mluvčí radnice Jana Kodymová.

Výtěžek z akce pak bude poskytnut formou daru školám, nadacím, sociálním ústavům, zdravotnickým zařízením, neziskovým organizacím nebo příspěvkovým organizacím města.

Přehled věcí, které půjdou do dražby

Brož, Náramek – modré kameny, Náramek – bílé kamínky, Náhrdelník - modré kamínky, Hodinky bílý kov, Hodinky zn. Casio, Mobilní telefon zn. Huawei Y7 2019 – Nový, Taška na tablet, Deštník skládací modrý, Deštník fialovo – béžový, Boty sportovní zn. Nike vel. 36,5, Lyžařské rukavice, Helma vel. M/L, Pumpička s barometrem, Koberec / běhoun  - nový, Skateboard, Dětské lyže, Běžky zn. Rossignol, Obraz na plátně, Treková hůl zn. Brother 1ks, Hůl na sběr odpadu, Tlakový čistič zn. Kärcher, Dětské kolo

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Liberec

Štítky dražba, ztráty a nálezy, liberec, radnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obraz, kolo i běžky. Město prodá zapomenuté věci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.