Počasí dnes27 °C, zítra21 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V jablonecké městské hale je nová LED obrazovka

PR článek

Nová LED obrazovka a nová palubovka, která bude v Městské hale v Jablonci nad Nisou položena o prázdninách, zkvalitní nabídku a zázemí nejen pro tréninky, ale i při pořádaní akcí, kterých je v hale celá řada.

V květnu letošního roku proběhla výměna světelné tabule. Nová LED tabule přináší nejen modernější design, ale především rozšířené možnosti prezentace. „Obrazovka je vybavena nejmodernější technologií, která nám umožňuje zobrazovat nejen výsledky zápasů, ale i detailní informace o soupeřích, video soupisky, ale i sportovní a reklamní spoty. Tabule je ovládána počítačem, tabletem, ale lze na ní sdílet i obrazovky z mobilního telefonu,“ říká Daniel Habětínek, správce městské haly.

S touto modernizací bylo nutné provést také nové rozvody elektřiny, aby byla zajištěna stabilní a bezproblémová funkčnost tabule. „Jsme rádi, že jsme mohli přinést tuto inovaci, která vylepšuje zážitek z každého sportovního utkání v naší hale,“ dodává Štěpán Matek, jednatel SPORT Jablonec, s. r. o.

Dalším důležitým krokem je plánovaná pokládka nové palubovky, která se uskuteční během letních prázdnin, a to v termínu od 1. července do 16. srpna. „Nová palubovka zajistí optimální podmínky pro aktivity sportovců, kteří do naši halu využívají. Přestože rekonstrukce vyžaduje dočasné uzavření hlavní plochy, ostatní sportoviště jako je stolní tenis, fitness, cross fit v hale zůstanou nadále k dispozici,“ vysvětluje Daniel Habětínek a dodává: „Věřím, že tyto inovace a zlepšení přispějí k tomu, aby se městská hala stala ještě atraktivnějším centrem sportovního života našeho města.“

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jablonec, městská hala, led obrazovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V jablonecké městské hale je nová LED obrazovka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.