Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Během týdne nás čekají příjemné teploty. Ty však pokazí oblačnost a přeháňky

Následující týden v Libereckém kraji přinese příjemné letní teploty, které však budou vykoupené dešťovými přeháňkami a oblačností. Deštníky se budou hodit prakticky po celý týden. Mírné zlepšení počasí dorazí až během prodlouženého víkendu.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji oblačno nebo zataženo. Po ránu a také v druhé polovině dne se mohou objevit dešťové přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 21 až 24 stupňů,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.

Úterý bude převážně oblačné, k večeru se obloha zatáhne. Místy můžeme očekávat přeháňky. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 19 a 23 stupňů. Prakticky stejná předpověď platí i pro středu.

Ve čtvrtek se začne mírně oteplovat. Meteorologové slibují teploty do 25 stupňů Celsia. Přesto nás stále čeká oblačno a občasné dešťové přeháňky.

Následující prodloužený víkend nabídne v Libereckém kraji převážně oblačnou oblohu. Výrazněji pršet by mělo až v neděli. Průměrné denní teploty se přitom budou pohybovat od 23 do 26 stupňů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky počasí, čhmú, léto, předpověď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během týdne nás čekají příjemné teploty. Ty však pokazí oblačnost a přeháňky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.