Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Projekt americké televize představuje hrady a zámky Libereckého kraje

PR článek

Pořad o Libereckém kraji představuje nejnovější přírůstek do série programů americké televizní stanice Czech-American TV. Epizoda se zaměřuje se na hrady, zámky a další zajímavé destinace v tomto regionu. S Libereckým krajem spolupracuje tato televize již deset let.

„V našich pořadech mohou diváci vidět mnoho krásných památek, tajuplných hradů, zámků, unikátní přírodu a další zajímavá místa. A také světoznámou tradici výroby skla a skleněných výrobků v oblasti Křišťálového údolí,“ uvedl John Honner, ředitel televize a americký producent českého původu

Czech-American TV je americká nekomerční televizní společnost, která nedávno oslavila dvacáté první výročí od svého založení. Důležitou základnu pro fungování této organizace tvoří profesionálové společně se studenty z mnoha českých a amerických středních škol a univerzit. Jejich výstupy propagují Českou republiku jako zajímavou turistickou destinaci. Navíc ukazují bohatství její kultury a historie. Všechny vysílané pořady a její webové stránky jsou pouze v angličtině.

„Snažíme se prezentovat Liberecký kraj a jeho krásy i mimo naší zem. Pochopitelně, Spojené státy jsou dalekou destinací a počet turistů odtud není nijak vysoký. Přesto je důležité udržovat povědomí o krásách a zajímavostech našeho kraje,“ doplnila Květa Vinklátová, náměstkyně pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Streamované programy na webu televize jsou od roku 2003 tak unikátní a jedinečné, že si brzy našly desítky tisíc diváků nejen v USA, ale dokonce i po celém světě. V dnešní době televize vysílá pro více než šest milionů domácností na několika amerických kabelových televizích.

Pořad je k vidění na webových stránkách Czech-American TV v sekci Broadcast. Záznam aktuálního vysílání o Libereckém kraji lze sledovat dalších šest měsíců a nechybí zde ani archiv odvysílaných televizních pořadů a informace o dalších projektech.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Liberecký kraj, televize, hrad, zámek, projekt, Česko, USA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Projekt americké televize představuje hrady a zámky Libereckého kraje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.