Počasí dnes27 °C, zítra21 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Počasí na víkend: V sobotu tropy, v neděli ochlazení a déšť

Připravte se na proměnlivý víkend plný slunce i dešťových přeháněk. Zatímco sobota přinese tropické teploty a jasnou oblohu, neděle zůstane ve znamení deště a bouřek.

Pátek přivítá obyvatele Libereckého kraje jasným až polojasným počasím. „Teploty dosáhnou 25 až 28 °C, na horách se ochladí na 18 až 21 °C,“ vysvětluje na webu meteorologů Imrich Drapák. Vítr zůstane slabý, rychlostí 1 až 4 m/s.

Sobota zahájí víkend vysokými teplotami, kdy rtuť teploměru vystoupá až k 32 °C. Počasí bude polojasné až oblačné, večer přibude oblačnost od západu. Noční teploty klesnou na 16 až 12 °C.

Nedělní ráno přinese oblačnost a dešťové přeháňky, které mohou na některých místech přejít v bouřky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 24 až 28 °C. Větry západního až severozápadního směru zesílí při bouřkách, dosahující rychlosti 3 až 7 m/s.

Následující týden udrží průměrné teploty okolo 25 až 27 °C. Počátek týdne bude převážně jasný, ale ke konci se obloha zatáhne a vrátí se dešťové srážky.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, léto, předpověď, tropy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počasí na víkend: V sobotu tropy, v neděli ochlazení a déšť  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.