Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Historický úspěch libereckých tanečníků, v Číně si vytančili v konkurenci 60 párů sedmé místo

Skvělý úspěch zaznamenal v čínském městě Wuxi na Mistrovství světa v latinskoamerických tancích taneční pár liberecké Taneční školy Koškovi. V nejsilnější světové konkurenci šesti desítek párů z 31 zemí světa se Viktorie a David Bábelovi umístili na skvělém sedmém místě, což je největší úspěch českého tancování v této kategorii v posledních dvaceti letech.

„Sourozenci Bábelovi byli jedním ze dvou tanečních párů, které na mistrovství světa v latinskoamerických tancích v kategorii junior 2 reprezentovaly Českou republiku. Jejich výkon byl strhující a postup do finále mezi šest nejlepších jim utekl jen o jeden křížek. I tak je ale sedmé místo pro české tancování po dvou dekádách v této kategorii největším úspěchem,“ říká předsedkyně Taneční školy Koškovi Šárka Burešová.

Sourozenci Bábelovi budou Českou republiku reprezentovat za pět týdnů na velké mezinárodní akci znovu. Tentokrát na Mistrovství světa ve standardních tancích, které se uskuteční v polovině září v rumunském Temešváru.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se souhlasem TK Koškovi

Štítky tanec, mistrovství světa, Liberec, Čína, Taneční klub Koškovi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Historický úspěch libereckých tanečníků, v Číně si vytančili v konkurenci 60 párů sedmé místo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.