Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Prázdniny jsou za polovinou, rodiče už řeší kroužky. V Liberci mohou i do Narnie

I když se zdá, že času je ještě dost, prázdniny už jsou ve druhé polovině a rychle tu máme nový školní rok. Už nyní tak mohou rodiče s dětmi plánovat, jaké kroužky vybrat. Jen v Liberci fungují dvě střediska volného času (DDM). Kromě známějšího Větrníku je to také Narnie, kterou najdete v Růžodole a Ruprechticích.

Narnie funguje už dvanáctým rokem a zázemí nabízí ve vilce blízko centra Liberce v Růžodole a v Komunitním centru Konopná v Ruprechticích. Během této doby kroužky absolvovalo na sedm tisíc dětí.

„Děti z blízkého okolí již Narnii znají a každoročně se do čtyř desítek kroužků opět vrací,“ říká ředitel Narnie Petr Appl. Děti z širšího okolí Liberce ale podle něj zřejmě vůbec netuší, že v Liberci jsou tato střediska dlouhá léta vlastně již dvě. „Přes svou velikost je ale nabídka klubů široká a vybere si opravdu každý,“ pokračuje.

V létě tato organizace nabízí také pobytové a příměstské tábory, nyní už ale vše směřuje ke kroužkům. „Rodiče budou moci své děti do kroužků přihlašovat poslední týden v srpnu. Přehled plánovaných kroužků ale zájemci na stránkách Narnie naleznou již nyní,“ podotkl Appl.

Narnie nabízí také možnost se na kroužek nejprve podívat a zjistit, která aktivita by dítě nejvíce bavila. „Řada aktivit probíhá i v tělocvičnách, na klidných přilehlých zahradách a velkém oploceném hřišti, které má každé z obou středisek po celý rok pro svou činnost k dispozici,“ uzavřel ředitel Narnie.

Druhé středisko volného času, Větrník, předběžnou nabídku kroužků zveřejnil na začátku prázdnin, jejich zápis pak bude probíhat od 3. září.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením SVČ Narnie

Štítky ddm, kroužky, větrník, narnie, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prázdniny jsou za polovinou, rodiče už řeší kroužky. V Liberci mohou i do Narnie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.