Počasí dnes15 °C, zítra14 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Víkend bude teplý, ale oblačný. Pršet má jen na horách

Během víkendu bude v Libereckém kraji převládat letní počasí. Sice se mohou objevit dešťové přeháňky nebo ojediněle bouřky, ale ty nás budou trápit především ve vyšších polohách a na horách. Teploty se budou pohybovat do 29 stupňů.

Ještě dnes bude v Libereckém kraji převážně polojasno nebo oblačno. „Nejvyšší denní teploty se v pátek budou pohybovat od 24 do 27 stupňů Celsia,“ vysvětluje na webu meteorologů Jaroslav Tuček.

Sobota nabídne oblačno až polojasno. Zejména na horách se mohou objevit dešťové přeháňky, které budou během dne postupně slábnout. K večeru může být obloha dokonce zcela jasná. „Nejvyšší denní teploty se zastaví těsně pod tropickou hranicí. Maxima předpokládáme do 29 stupňů,“ dodává Tuček.

Neděle bude jasná nebo skoro jasná. Zároveň to bude nejteplejší den víkendu, kdy se mohou maximální teploty dostat mezi 25 až 29 stupňů Celsia.

V první polovině následujícího týdne se bude na severu Čech mírně oteplovat. Nejvyšší denní teploty se v úterý mohou dostat až nad 30 stupňů Celsia. Následně teploty opět klesnou a na konci týdne se zastaví někde kolem 25 stupňů.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, léto, tropy, horko, vedra, předpověď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkend bude teplý, ale oblačný. Pršet má jen na horách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.