Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Návrat filmařů do Liberce. Režisér Bohdan Karásek chystá natáčení Mistryně

V Liberci se opět bude natáčet. Na přelomu srpna a září se pod Ještěd chystá štáb režiséra Bohdana Karáska, který tu bude připravovat nový snímek Mistryně. Ten se přitom i odehrává v Liberci. Natáčení bude probíhat od 26. srpna do 5. září na různých místech města.

„Vyprávět bude o mladé lékařce, která žije s partnerem v Jablonci a dojíždí pracovat do liberecké nemocnice. Vede vcelku spokojený rodinný život. Jednoho dne se setkává se svým bývalým partnerem, se kterým si i po dlouhé době mají stále co říct a stále v nich panuje oboustranná náklonnost,“ řekl ke snímku mluvčí radnice Jan Král.

V hlavních rolích uvidíme Marii Švestkovou, Jiřího Havelku a Lukáše Bouzka.

Příběh je zasazen přímo do Liberce, ve snímku se tak objeví mnoho lokalit, historická zástavba, parky, nemocnice nebo také dětské hřiště. V Krajské nemocnici Liberec budou filmaři ve dnech 26. a 27. srpna. „Natáčení nenaruší provoz nemocnice,“ dodal Král.

Ve středu 28. srpna se bude natáčet v Parku Paměti národa, 29. a 30. srpna v lesoparku Králův háj, 5. září pak na dětském hřišti v Parku Prokopa Holého s tím, že pohyb veřejnosti bude omezen pouze v časech ostrých záběrů.

Filmování omezí také parkování v několika ulicích v Liberci. 26. a 27. srpna v Bednářské ulici, 28. srpna v Humpolecké ulici, 30. srpna v Dělostřelecké a ulici Letců. 3. září pak ve Felberově ulici a Na Ladech, 5. září v ulici Holého.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Luboš Vrabec

Štítky natáčení, film, liberec, česká televize, mistryně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Návrat filmařů do Liberce. Režisér Bohdan Karásek chystá natáčení Mistryně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.