Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Podpora pro podnikatele. V Liberci odstartuje tříměsíční inkubační program

Ještě pár dní mají podnikatelé možnost s přihlásit do tříměsíčního inkubačního programu Výkop, který organizuje Liberecký podnikatelský inkubátor Lipo.ink. Program podporuje podnikatele při rozjezdu jejich podnikání. Vyvrcholí investorským panelem, kde mají účastníci šanci získat peníze do startu jejich projektu.

Program Výkop je určen pro všechny podnikatele, kteří právě začínají a nejsou si úplně jistí s tím, co dělat. „Ve Výkopu si ujasní, co budou prodávat, kdo je jejich cílový zákazník, a hlavně jaká je přidaná hodnota jejich produktu nebo služby,“ říká Philipp Roden, ředitel Lipo.inku. „Pod vedením zkušených expertů si vypracují obchodní model, sestaví si finanční plán, naučí se vyjednávat a odprezentovat svůj podnikatelský záměr investorům,“ dodal.

Tentokrát investorský panel tvoří Peter Skrla, Ondřej Lipold z Tensor Ventures a Jaroslav Trojan z N1 Ventures. Začínající podnikatelé se pak mohou inspirovat příběhem Jakuba Formana, který Výkop absoloval loni a nyní chystá spustit aplikaci Loveguard, která má pomoci mužům budovat lepší partnerské vztahy. „Aplikace nabízí možnosti, jak můžete udělat partnerce radost, hlídá za vás, jak často se jí věnujete, připomene vám, že by bylo dobré zajít s ní do kina nebo do restaurace,“ vysvětlil autor aplikace Jakub Forman.

Díky Výkopu přesvědčil investory o potenciálu svého projektu a letos se mu podařilo získat investici na jeho realizaci. „Věděl jsem, že aplikaci umíme navrhnout a vyvinout, ale cítil jsem rezervu v oblasti obchodu a marketingu. Pomohly mi hlavně workshopy a komunikace s odborníky, kteří mi poradili, jak firmu připravit na vstup investorů,“ doplil Forman, který plánuje spustit aplikaci Loveguard do konce tohoto roku.

V září začíná už třetí ročník projektu Výkop, registrovat se lze ještě do 31. srpna, a to prostřednictvím webových stránek Lipo.ink.

Ohodnoť článek

Foto Se souhlasem Lipo.ink

Štítky podnikatelé, liberec, výkop, lipo.ink

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podpora pro podnikatele. V Liberci odstartuje tříměsíční inkubační program  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.