Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Liberecká taneční škola A-STYL má za sebou nejúspěšnější sezónu v historii. A nabírá nové členy

PR článek

Nejúspěšnější sezónu ve své šestadvacetileté historii má za sebou taneční a pohybová škola A-STYL LIBEREC. Ze soutěží doma i v zahraničí přivezla v uplynulé sezóně neuvěřitelných 115 medailí. Do skvěle rozjetého vlaku teď mohou naskočit i vaše děti, A-STYL pořádá v září nábor nových členů pro věkové kategorie od 3 let po dospělé. Ochutnávku jednotlivých kurzů nabídne exhibiční náborová show ve středu 4. září od 15 hodin před OC Forum v Liberci.

A-STYL LIBEREC je největší taneční školou v regionu. „Tančí a cvičí u nás téměř 500 dětí ve věku od 3 let až po dospělé. Svůj talent mohou děti rozvíjet v pohybových přípravkách nebo v hobby kurzech pro začátečníky, které probíhají zpravidla jednou týdně. Pokud ale mají dítě a rodič zájem, pak se děti mohou posouvat do vyšších výkonnostních kurzů, které trénují 2-4x týdně a reprezentují nás na soutěžích,“ říká vedoucí A-STYL LIBEREC Lucie Jakubcová s tím, že soutěžení přináší dětem řadu zkušeností, učí je vytrvalosti, fair play a zodpovědnosti. Získají také nové kamarády a zážitky na celý život. „Jsme mnohonásobní mistři ČR ve street dance, cheerleadingu, v gymnastickém a show aerobiku a v pom pon dance. Také reprezentanti na mistrovstvích Evropy i světa v cheer dance, street dance a v gymnastickém aerobiku,“ vypráví o největších úspěších klubu s oprávněnou pýchou Lucie Jakubcová.

Uplynulá sezóna 2023/2024 byla pro A-STYL LIBEREC opravdu pestrá. Klub vyrazil na 44 soutěží, ujel 24 400 kilometrů, zúčastnil se závodů nejen v naší republice, ale i na Slovensku, v Portugalsku, ve Španělsku nebo v Německu. „Celkem nás reprezentovalo 250 soutěžících dětí a ze závodů jsme si přivezli rekordních 115 medailí. Nejvíce v celé naší historii,“ podotýká Jakubcová.

Cenné kovy ale nejsou pro A-STYL LIBEREC tím nejdůležitějším. „Naším hlavní cílem je nabídnou dětem bezpečné, motivující prostředí, aby se staly součástí kolektivu, který je podrží, který jim pomůže budovat sebedůvěru, zdravé sociální vztahy a zdravý životní styl. Děláme vše pro to, aby děti tanec a sport hlavně bavil, aby měly výborné zázemí a vzdělané a zkušené trenéry. Medaile nejsou naším primárním cílem, ale pokud vše děláte s plným nasazením a celým svým srdcem, přijdou samy. A samozřejmě jsou úspěchy příjemné a motivující. Pro nás i pro děti,“ dodává vedoucí A-STYLU s úsměvem.

Kurzy pro novou sezónu představí náborová show 4. září u OC Forum
 

Jaké kurzy má A-STYL LIBEREC pro novou sezónu připraveny? „Nabízíme kurzy aerobiku, cheerleadingu, street dance nebo pom pon dance. Dále pak kurzy baletu, contemporary a gymnastické průpravy a to pro děti, dospívající i dospělé všech výkonnostních kategorií. I od úplných začátečníků,“ vypočítává Lucie Jakubcová. Nevíte, co si pod jednotlivými jmény stylů představit? Nevadí, přijďte se podívat na exhibiční náborovou show, kterou A-STYL LIBEREC chystá na středu 4. září od 15 do 17:30 hodin před OC FORUM v Liberci. „Tam vám všechny tyto styly pěkně naživo rádi předvedeme,“ slibuje Jakubcová.

Nábory a den otevřených dveří v A-STYL Centru v sobotu 7. září
 

Samotné nábory a den otevřených dveří jsou pak připraveny na sobotu 7. září od 10 do 16 hodin přímo v A-STYL Centru, který sídlí v areálu SPORT PARKU u Home Credit Areny. „Zde se můžou zájemci o kurzy zeptat na cokoliv, co je zajímá, prohlédnout si prostory, kde trénujeme a poradíme jim i s výběrem kurzu,“ slibuje vedoucí A-STYLu.

Pokud už teď víte, který kurz si chcete pro nadcházející sezónu v A-STYLu vybrat, pak neváhejte, rovnou jednoduše vyplňte on-line přihlášku a přijďte dle rozvrhu na svou první lekci. „První lekce je pro přihlášené zájemce zcela zdarma. S sebou si na ni vezměte jen pohodlné oblečení, tenisky a něco k pití. Kurzy začínají v týdnu od 9. září, ale přijít si vyzkoušet svou první lekci a vybrat si ten nejlepší kurz, mohou zájemci v průběhu celého září. Neváhejte a podlehněte našemu letošnímu motivačnímu heslu, které zní: S A-STYLEM probuď svůj den a prožij ho naplno. Těšíme se na vás,“ uzavírá Lucie Jakubcová.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto A-STYL LIBEREC

Štítky sport, A-STYL LIBEREC, tanec, nábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecká taneční škola A-STYL má za sebou nejúspěšnější sezónu v historii. A nabírá nové členy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.