Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Burger Street Festival se vrací do Liberce. Kvůli počasí se nakonec o týden posouvá

PR článek, aktualizováno 11. září 2024, 11:07

Milovníci burgerů POZOR! Z důvodu opravdu silné nepřízně počasí organizátoři posouvají Burger Street Festival o týden později. Nový termín konání je 20. až 22. září 2024. Největší putovní street food festival se vrací do Liberce, tentokrát k Nákupnímu centru Géčko. Veze novou sestavu burgermakerů a tentokrát i specialitu: jedinečný burger Liberci přímo na míru.

„Doufáme, že tímto posunem umožníme návštěvníkům užít si festival v plné míře bez třeskuté zimy, neustávajícího deště a silného větru! Bohužel, vzhledem ke změně termínu se nebude konat plánovaná autogramiáda hokejového týmu Bílí Tygři. Věříme, že i bez této části programu bude festival plný vzrušujících zážitků a skvělého jídla a pití. Děkujeme za pochopení a vaši podporu. Těšíme se na vás u Nákupního centra Géčko v Liberci v novém termínu 20.-22.9.2024," vzkazují pořadatelé Burger Street Festivalu.

„Fanoušci mohou na stránce facebookové události navrhovat typické ingredience, které mají s Libercem spojené, a jeden z našich burgermakerů z nich v limitované edici vytvoří jedinečný burger. Bude k dostání jen o festivalovém víkendu,“ slibuje pořadatel největšího putovního street food festivalu Bedřich Snášel.

Se svým týmem veze do Liberce velmi zajímavou sestavu burgermakerů, mezi nimiž vyčnívají jména, která každý znalec hledá jako záruku, že dostane opravdu ty nejlepší tuzemské burgery. Ať už je to loňský vítěz v návštěvnické anketě U Dřeváka Beer&Grill a jeho jedinečné bulky z preclíkového těsta nebo českobudějovičtí JJ Grill Bill s nabídkou deseti burgerových variací.

Jedlíci z Liberce a celého kraje se mohou těšit na téměř 40 variant burgerů. Pálivých i nepálivých, hovězích, vepřových, vegetariánských a u vybraných prodejců i bezlepkových.

Nezapomeňte si nechat místo na pořádné hranolky a sladkou tečku

K festivalu už kromě tradičních hranolek, které zajistí Fries Factory CZ, patří neodmyslitelně i The Golden Corn Dog–párky obalované v těstíčku z kukuřičné mouky.

Milovníci sladkého pak na festivalu nejčastěji vyhledávají stánek s Los Churros a stále oblíbenější bubble waffle, které přivezou ChiBubbles. Sladkou tečku si mohou užít i lidé s alergií na lepek – ve stánku Judyth Sweet Art ochutnají makronky vyrobené z mandlové mouky.

Dobrodružnější povahy se mohou občerstvit na stánku GRIG, kde najdou hmyzí dobroty v rozličných úpravách - od cvrččích čipsů přes hmyz v čokoládě až po sušené červíky s celou plejádou příchutí. Když dáte předsudky stranou, uvidíte, jak chutné jsou hmyzí dobroty!

Jednotliví prodejci mezi sebou zabojují i o přízeň návštěvníků. Za každý burger, který snědí, mohou dát jeden hlas svojí oblíbené burgrárně. „Hlasování letos probíhá opět elektronicky, hlasovací systém jsme ale ještě zjednodušili a je maximálně komfortní. QR kód se vstupem do hlasovací aplikace najdou lidé u každého prodejce, systém si navíc pamatuje předvyplněné údaje, hlasovat tedy jde opravdu na pár kliknutí,“ říká Bedřich Snášel.

Z hlasů vzejde nejen trojice nejoblíbenějších burgermakerů, kteří se budou moci chlubit prestižní medailí, ale i tři vítězové, kteří dostanou vouchery na burgery v celkové hodnotě 3500 korun.

Festival se tentokrát koná u Nákupního centra Géčko v Liberci od pátku 13. září do neděle 15. září. Burgermakeři své grily rozpálí v pátek už v deset hodin dopoledne, otevřeno je každý den do deváté večerní, v neděli festival skončí o hodinu dříve. Vstup je zdarma.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky burger, burger street festival, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Burger Street Festival se vrací do Liberce. Kvůli počasí se nakonec o týden posouvá  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.