Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Návrat sportovců na sportoviště: Novinky v městských sportovních areálech

PR článek

Sportovci se po letní pauze vrací na městská sportoviště, která prošla údržbou i modernizací. Správy se nově ujal Roman Hanzl, který do funkce jednatele společnosti SPORT Jablonec, s. r. o. nastoupil 1. září.

Plavecký bazén po modernizaci

Největší změny se odehrály na plaveckém bazénu, který byl na jaře modernizován. Návštěvníci se mohou těšit na nový odbavovací systém a komfortnější šatny s novými skříňkami. Bazén dále nabízí široké možnosti trávení volného času – kromě hlavního bazénu je zde i dětský bazének, tobogány, protiproud, vířivky a sauna. Pro rodiny s dětmi i jednotlivce tak představuje ideální místo pro relaxaci i zábavu.

Městská hala s novou palubovkou

Městská hala získala novou palubovku, která výrazně zlepšuje podmínky pro sportování. Kromě tradičních sálových sportů, jako jsou basketbal, volejbal či florbal, mohou návštěvníci využít možnost zahrát si stolní tenis nebo navštívit fitness centrum. Novinkou je také pronájem CrossFitové místnosti a zrcadlový sál pro taneční či cvičební programy.

Zimní stadion a veřejné bruslení

Zimní stadion zahájil provoz již v srpnu a je primárně využíván hokejovými týmy. Pro veřejnost bylo bruslení otevřeno v září dvakrát týdně, a od října se tento počet zvýší na tři dny – středu, sobotu a neděli. Stadion tak nabízí skvělou možnost aktivního odpočinku pro všechny věkové skupiny.

Atletický stadion a hala

Atletický stadion a jeho krytá hala jsou připraveny na novou sezónu s možnostmi pro individuální i skupinové aktivity. Sportovci mohou využít běžeckou dráhu, badmintonový kurt a prostory pro osobní tréninky. Sauna je pak k dispozici zejména pro skupiny, které hledají regeneraci po fyzické aktivitě.

„Sportoviště prošla v létě tradiční údržbou, byly provedeny nezbytné úpravy. Největší letní akcí byla výměna palubovky v městské hale. Nyní jsou všechna sportoviště připravena přivítat aktivní sportovce i rekreační návštěvníky,“ uvedl Roman Hanzl, nový jednatel SPORT Jablonec, s. r. o.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jablonec, sport, hala, sportovní hala, sportoviště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Návrat sportovců na sportoviště: Novinky v městských sportovních areálech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.