Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Marketing Masters 2024: Liberec hostí setkání marketingových mozků

PR článek

Sever Čech zažije marketingové mistrovství! Strategie, značka, obsah, komunikace. To jsou hlavní témata jednodenní konference, která v závěru léta proběhne v Liberci. První ročník Marketing Masters pořádá Agentura regionálního rozvoje ve spolupráci s Libereckým krajem a marketingovou agenturou Parliamo už v úterý 17. září. S teorií, praxí i nejnovějšími trendy vás seznámí šestice respektovaných odborníků v čele s brandovým stratégem Pavlem Cahlíkem a vizionářským marketérem Robertem Le Veneur. Dohromady nabídnou ucelený návod jak na marketing od strategie, brandbuilding, obsahový marketing až po marketingovou komunikaci.

„Mohlo by se zdát, že v našem městě továrny válcují kreativní studia a na deset inzerátů shánějících se po projekťácích a technicích připadne stěží jeden poptávající volného marketéra. Zdání klame, komunita je u nás aktivní a pestrá, zaslouží si nejen pravidelná setkávání, ale také svou vlastní špičkovou konferenci,” říká Lukáš Jokl z organizačního týmu Agentury regionálního rozvoje.

O úvodní keynote se postará Pavel Cahlík, zakladatel a brandový stratég z konzultační společnosti jsemnaznacky.cz, se zaměřením na strategický marketing, branding a celkový rozvoj značek. „Značka je něco, co lidé nosí v srdci, ne na tričku,“ říká Pavel Cahlík. V téměř hodinovém vstupu vysvětlí, proč vlastně budovat značku a jak na to jít smysluplně. Nastíní praktickou souslednost kroků a odhalí českou praxi, se kterou se dnes a denně jako konzultant setkává.

Jaké principy a poučení lze z velkých případových studií přenést do každodenní praxe malých a středních firem řekne Petr Juráň z agentury Cheil Czech. Do zákulisí tvorby kreativních videí dá nahlédnout Lukáš Vinš, videomaker a zakladatel agentury B-TOLD film, který má na kontě spot pro americkou legendu Indian Motorcycle. Jak na atraktivní obsah měnící povědomí v porozumění, prozradí Tomáš Cibor z Boomerang Communication a Martin Brablec z Obsahové agentury.

Umělá inteligence, nebo dinosauři?

Na Cahlíkovy myšlenky na závěr konference volně naváže Robert Le Veneur, jeden z nejcitovanějších expertů na marketing a management ve střední Evropě, který ukáže, jak může i malá firma uspět v prostředí vyhledávacích služeb a nástrojů. „Umělá inteligence začala měnit to, jak zákazníci nakupují. Malým i velkým firmám, které toho využijí, to pomůže zabrat nové světadíly. Zbytek firem se často odebere za dinosaury,” tak to vidí Robert Le Veneur.

„Pro mnoho marketérů je Praha středobod vesmíru. A my bychom rádi ten vesmír posunuli kousek na sever,“ doplňuje za agenturu Parliamo Tereza Šípková.

Konference je určená marketérům vládnoucím malým i velkým rozpočtem, a hlavně s chutí posouvat se dál. Na své si přijdou i majitelé firem, které baví marketing.

„Zveme všechny marketéry, majitele firem, freelancery i ty, kteří teprve objevují svět marketingu, aby se k nám připojili na tuto jedinečnou příležitost pro setkání, inspiraci a získání praktických marketingových vychytávek, které na severu Čech ještě nebyly slyšeny. Ať už máte velké zkušenosti, nebo se teprve učíte, věřím, že díky této konferenci s odborníky posunete hranice svého marketingu na novou úroveň,” připojuje se s pozváním Jiří Ulvr, radní Libereckého kraje pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů, územního plánování a rozvoje venkova.

Podrobnosti o programu a registraci najdete na webových stránkách konference.

Kdy: 17. září 2024

Kde: Kulturní centrum Vratislavice 101010, Liberec

Web: https://1012plus.cz/cs/akce-detail/marketing-masters

Ohodnoť článek

Štítky marketing, marekting masters, liberec, liberecký kraj, parliamo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Marketing Masters 2024: Liberec hostí setkání marketingových mozků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.