Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Počasí se bude v Libereckém kraji postupně lepšit. Nahoru půjdou i teploty

Předpověď počasí pro nadcházející týden v Libereckém kraji slibuje oteplení s postupným zlepšením počasí. Deště ustoupí a teploty se budou pohybovat mezi 15 až 24 °C.

V pondělí nás čeká zatažené nebe s deštěm, který by měl během dne slábnout a večer ustávat. "Teploty se budou pohybovat mezi 15 až 18 °C, na horách chladněji, mezi 10 až 14 °C," uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka. Vítr severozápadní až severní o síle 3 až 7 m/s se večer změní na severovýchodní.

Úterý přinese oblačné ráno s ojedinělými srážkami na horách, ale během dne se očekává částečné vyjasnění. Noční teploty klesnou na 10 až 14 °C, zatímco denní se vyšplhají na příjemných 18 až 22 °C. Vítr bude mírný, severovýchodní až východní.

"Ve středu se počasí stabilizuje s polojasnou oblohou a jen sporadickými přeháňkami," dodává Popelka. Ranní teploty se budou držet mezi 9 až 13 °C, denní pak vzrostou na 20 až 24 °C. Očekává se mírný severovýchodní až východní vítr.

Čtvrtek přinese podobné počasí s možností ojedinělých bouřek. Místy se může objevit ráno mlha. Teploty zůstanou srovnatelné se středou, noční od 9 do 13 °C a denní od 19 do 23 °C.

Přes víkend se očekává oblačnost, ale bez srážek. Teploty se budou pohybovat okolo 21 °C, což naznačuje ideální podmínky pro venkovní aktivity bez deště.

Foto diego_torres | Pixabay

Štítky Liberecký kraj, počasí, předpověď, meteorologové, déšť, varování, oteplení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Počasí se bude v Libereckém kraji postupně lepšit. Nahoru půjdou i teploty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.