Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EDUCA WEEK 2024: Příležitost k inspiraci a životní změně, kterou musíte využít

PR článek

Veletrh EDUCA WEEK je týden kariéry, vzdělávání, nových příležitostí a inspirace v Liberci a okolí. Už 18. ročník opět nabídne na celý týden od 7. do 13. října přes 1000 pracovních míst v atraktivních oborech, rozmanité příležitosti ke vzdělání, motivaci, inspiraci i program pro děti.

Hlavní veletržní sekcí je i letos EDUCA EXPO – hledáte-li pracovní uplatnění nebo školu pro svého deváťáka, rozhodně to nepodceňujte a vydejte se od čtvrtka 10. do soboty 12. října do liberecké Home Credit Arény.  V nabídce zavedených a úspěšných firem najdete více než 1000 aktuálních pracovních pozic. Velký důraz letos organizátoři kladou i kariérní poradenství. Na více než 60 stáncích středních, vyšších odborných škol a učilišť, jazykovek i dalších vzdělávacích institucí si můžete popovídat přímo se studenty a učiteli. Máte tak příležitost dozvědět se věci, které na internetu nevyčtete.

EDUCA WEEK i letos motivuje a inspiruje

Veletrh pracovních příležitostí a vzdělávání je vlajkovou lodí EDUCA WEEKu, ale v doprovodném programu EDUCA EVENT od 7. do 13. října si může vybrat každý. Celý týden otevírá zahajovací konference s workshopy pro pedagogy a lektory, na níže se už tradičně podílí Národní pedagogický institut a liberecká ZŠ Lesní. Pro personalisty, manažery firem, ale i další zájemce jistě bude atraktivní čtvrteční EDUCONFERENCE o neobvyklých, a přesto úspěšných projektech. Svůj panel tam mají inspirativní řečníci – namátkou majitelé oděvní značky PONER - sourozenci Ponerovi, lékařský ředitel KNL, a. s. Tomáš Roubíček, žena, která vnesla revoluci do digitalizace účetnictví Karin Fuentesová a další.

Nechte se inspirovat a běžte si poslechnout Karla Kovyho Kováře v úterý 8. října. Věřili byste, že i tenhle věčně usměvavý mladý muž ví, jaké to je vystupovat z komfortní zóny a vyhořet? Jaké to bylo pracovat po boku Václava Havla zavzpomíná ve středu 9. října s fotkami, vtipem a elegancí sobě vlastní nestor EDUCA WEEKu Ladislav Špaček.

Vstupenky na obě akce v aule TUL rychle mizí, tak neváhejte a kupte si lístky!

Kompletní program včetně sekce KIDS určené pro rodiny  a VISIT pro školní kolektivy najdete na webu educaweek.cz. EDUCA WEEK najdete také na Facebooku, Instagramu a LinkedIN.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky educa, educa event, educa week, liberec, vzdělání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EDUCA WEEK 2024: Příležitost k inspiraci a životní změně, kterou musíte využít  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.