Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Vybavení bazénu jde do dražby. Koupit bude možné posilovací stroje nebo lednice a dřezy

Dražbu zařízení posilovny a drobných movitých věcí, které se nacházejí v libereckém plaveckém bazénu, připravuje zřejmě na polovinu října Liberec. Jde o věci, které už v novém bazénu nenajdou využití. Peníze z prodeje použije Liberec na nákup sportovního vybavení pro školy a školky města.

O prodeji vybavení Městského plaveckého bazénu na Tržním náměstí v Liberci rozhodla v tomto týdnu rada města. „Jde především o vybavení posilovny, tedy různé posilovací stroje, cvičící podložky a další vybavení, které bude uvedeno v dražební vyhlášce. Kromě věcí z posilovny bude draženo i další vybavení, jako jsou lednice nebo dřezy, které již ve zrekonstruovaném bazénu nebudou mít využití,“ říká náměstek primátora pro územní plánování, majetkoprávní záležitosti a sport Adam Lenert (ANO). Aukce se dle něj bude konat vzhledem k tomu, že stavební práce mají začít v brzké době, co nejdříve. „Počítáme s ní zhruba v polovině října,“ dodává.

Prodej movitých věcí exekutorem proběhne v „dobrovolné“ dražbě a bude preferován prodej celého souboru movitých věcí. „Soudní exekutor takovou dražbu nařídí veřejnou dražební vyhláškou formou elektronické dražby na dražebním portálu www.drazby-exekutori.cz . Při elektronické dražbě celého souboru všech věcí bude nejnižší podání činit částku 167 522,27 korun. Pokud nedojde ke zpeněžení celého souboru, bude následně na základě veřejné dražební vyhlášky provedena dražba jednotlivých movitých věcí nebo jejich dílčích souborů, a to přímo na místě,“ dodává Lenert.

Exekutor zajistí zveřejnění inzerátu o pořádané dražbě na inzertním portálu www.e-aukce.com a cílené oslovení potencionálních zájemců – provozovatelů fit center. Dražební vyhláška bude vždy zveřejněna na úřední desce navrhovatele i soudního exekutora, jakož i na portále dražeb exekutorské komory, a to nejméně 30 dní před dnem konání dražby.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Martina Petrášková

Štítky bazén, dražba, Liberec, rekonstrukce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vybavení bazénu jde do dražby. Koupit bude možné posilovací stroje nebo lednice a dřezy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.