Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EDUCA WEEK 2024: Spojte se při hledání práce s profesionály. Vyplatí se vám to

PR článek

Potřebujete změnu? Vydejte se na veletrh EDUCA EXPO do liberecké Home Credit Arény. Od 10. do 12. října tu najdete přes 1000 atraktivních pracovních pozic napříč obory u prestižních firem nejen z Libereckého kraje. Kariérní poradenství je tu pro všechny, kteří chtějí mít jistotu.

Hledáte-li pracovní uplatnění nebo školu pro své děti, rozhodně to nepodceňujte a využijte šanci, kterou jinde nenajdete. Na EDUEXPO se na jednom místě seznámíte s nabídkou více než 60 středních a vyšších odborných škol a učilišť, jazykovek, ale i dalších vzdělávacích institucí z celé republiky včetně zahraničních studijních programů. Ve stejnou dobu a na stejném místě najdete i ty nejlepší zaměstnavatele z Libereckého kraje i blízkého okolí. Vstup je zdarma.

Vědět, jak na to, je základ úspěšné kariéry

„Stavíme na profesionálním a individuálním přístupu k našim návštěvníkům, vnímáme poptávku, a proto se vedle nabídky atraktivních pracovních pozic u TOP firem v kraji důrazněji zaměřujeme na kariérní poradenství.  Pro letošní ročník JOBEXPO jsme se spojili s jedničkou na trhu, personální agenturou Manpower,“ vysvětluje ředitel veletrhu Lukáš Přinda ze společnosti SFM Liberec s. r. o.

JOBEXPO by Manpower nabídne přes tisíc aktuálních pracovních míst prostřednictvím prestižních firem z celého kraje i blízkého okolí i příhraničí. Zajímavé pracovní pozice jsou ve velmi pestré škále – od operátorů, míst v logistice, přes služby, administrativu, až po atraktivní práci ve firmách zabývajících se vývojem, inovacemi a moderními technologiemi.

Pro návštěvníky veletrhu jsou stejně jako vloni připravené Job pointy – místa, kde se návštěvníci mohou v klidu a diskrétně s odborníky poradit, která práce je právě pro ně nejvhodnější, jak oslovit potencionálního zaměstnavatele, co uvést do životopisu i jak se odprezentovat při pohovoru. Hlavní Job point by Manpower bude hned u vstupu, kde odborníci pomohou návštěvníkům se zorientovat a také třeba nabídnou už konkrétní práci dle individuálních požadavků.

EDUCA WEEK je celotýdenní záležitost. Od 7. do 13. října se v Liberci a okolí konají odborné konference, atraktivní přednášky, exkurze do prestižních firem a také pestrý program pro rodiny s dětmi. Sledujte EDUCA WEEK na sociálních sítích – Facebooku, Instagramu i LinkedIn!

Ohodnoť článek

Štítky educa, educa event, educa week, liberec, vzdělání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EDUCA WEEK 2024: Spojte se při hledání práce s profesionály. Vyplatí se vám to  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.