Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zarezervujte si svůj termín na vánoční večírek už teď

PR článek

Blíží se čas Vánoc a s ním i každoroční otázka: Kam letos vyrazit na firemní vánoční večírek? Pokud jste ještě nezačali s plánováním, je nejvyšší čas to napravit. Mnoho oblíbených míst v Libereckém kraji už spustilo rezervace, a ty nejatraktivnější termíny se rychle plní. Připravili jsme pro vás několik tipů na jedinečné prostory, které zaručeně vytvoří skvělou atmosféru pro váš vánoční večírek.

Hotel Port

Co třeba si zahrát velkou hru ve stylu Casino Royale nebo uspořádat party ve stopách Velkého Gatsbyho? Třpytky, lesk, bublinky, smích a hudba nesmí chybět na žádné party. Tento stylový hotel se nachází přímo u břehu Máchova jezera a nabízí skvělý mix luxusu a přírody. Pokud hledáte místo, kde spojit relaxaci s dobrou zábavou, Hotel Port je ideální volbou. Hotel disponuje moderními konferenčními a společenskými prostory, které jsou vhodné pro menší i větší firmy. Navíc můžete využít wellness služby, takže se po večírku můžete pořádně zrelaxovat.

Centrum Babylon

Pokud hledáte místo, kde se nikdo nebude nudit, Centrum Babylon v Liberci je skvělou volbou. Tento multifunkční komplex nabízí širokou škálu aktivit – od aquaparku až po zábavní a konferenční zóny. Na váš vánoční večírek si můžete pronajmout sál, který bude plně přizpůsoben vašim potřebám. Výhodou je také možnost ubytování přímo v areálu, což hostům usnadní návrat po bujarém večírku. Užijte si s kolegy večírek plný zábavy a pohody. Zkušený tým se postará o každý detail, abyste vy mohli jen relaxovat a bavit se.


Pivovar ve Cvikově

Hotel Kleis

Tento útulný hotel, který najdete ve Cvikově, zaujme především svou rodinnou atmosférou a moderním vybavením. Hotel Kleis nabízí elegantní sály pro různé typy akcí a je známý svou vynikající kuchyní. Pokud chcete menší a komornější večírek, je Hotel Kleis tím pravým místem. Výhodou je i to, že si můžete večírek zpříjemnit ochutnávkou místního piva z přilehlého pivovaru.

Orea Resort Sklář

Orea Resort Sklář v Harrachově je ideální volbou pro ty, kteří chtějí svůj vánoční večírek propojit s výletem na hory. Resort nabízí elegantní prostory pro firemní akce, skvělou gastronomii a příjemné ubytování. Po večírku můžete strávit další den na čerstvém vzduchu a užít si zimní radovánky v okolí Harrachova. Perfektní volba pro firmy, které chtějí spojit práci, zábavu i relaxaci.


Hotel & Zámek ve Svijanech

Hotel & Zámek Svijany

Zámek Svijany je unikátní místo pro ty, kteří hledají něco opravdu netradičního. Tento historický objekt s bohatou atmosférou nabízí pronájem reprezentativních sálů pro vánoční večírky v královském stylu. V blízkosti se nachází slavný pivovar Svijany, takže i zde můžete večírek spojit s ochutnávkou vynikajících piv. Krásné prostředí zámku pak dodá vaší akci nádech elegance a prestiže.

Čas na rezervaci těch nejlepších termínů pro váš vánoční večírek se rychle krátí. V Libereckém kraji máte možnost vybírat z široké nabídky lokalit, ať už chcete něco tradičního, nebo naopak nevšedního. Neztrácejte čas a zajistěte si místo, které bude přesně odpovídat vašim představám. Vánoce jsou o zážitcích, tak ať ten váš firemní večírek stojí za to! Další tipy na konferenční i netradiční prostory v Liberecké, kraji hledejte na www.micelk.cz.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky liberecký kraj, vánoční večírek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zarezervujte si svůj termín na vánoční večírek už teď  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.