Počasí dnes16 °C, zítra11 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Během víkendu mohou do Libereckého kraje dorazit přízemní mrazíky

Tento víkend přinese proměnlivé počasí. Zatímco dnes a v sobotu nás čeká převážně zatažená obloha s občasným deštěm, neděle už bude slunečnější. Teploty se přes den budou pohybovat mezi 12 až 19 °C, v noci mohou klesnout až na 3 °C s možností přízemních mrazíků.

Dnešek bude převážně zatažený, místy s přeháňkami nebo občasným deštěm. Teploty se budou pohybovat mezi 16 a 19 °C. K večeru se srážky rozšíří a vítr o rychlosti 3 až 7 m/s začne slábnout.

V sobotu se očekává podobný charakter počasí – zataženo až oblačno s přeháňkami. Během dne by však od severozápadu mělo začít pršet méně a oblačnost se bude trhat. Noční teploty klesnou na 8 až 12 °C, přes den se dostanou na 13 až 17 °C.

V neděli se počasí zlepší, obloha bude skoro jasná až polojasná. V noci se ale ochladí, teploty spadnou až na 3 °C, s možností přízemních mrazíků. Přes den se teploty vyšplhají na 12 až 16 °C a vítr se večer uklidní.

Foto efwa | Pixabay

Štítky Liberecký kraj, počasí, předpověď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu mohou do Libereckého kraje dorazit přízemní mrazíky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.