Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nový beauty salon Studio YOU v centru Liberce, který stojí za vaši návštěvu

PR článek

V létě otevřelo Studio YOU své dveře do světa exkluzivní péče nejen o vaši pleť. Jak název napovídá, vše je o vás, proto přímo v centru Liberce naleznete místo, kde se o vás kompletně postarají. V nabídce mají jak špičkové kosmetické ošetření, tak nejnovější beauty trendy včetně masáží, manikúry a pedikúry. Studio není výhradním místem pro ženy, ale zkušení barbeři se postarají i o moderní sestřih pro muže.

Na první pohled zaujme salon svým jedinečným interiérem laděným do zemitých odstínů. To vše v minimalistickém stylu, který vtiskne salonu klidnou atmosféru s dotekem luxusu, ideálním pro váš odpočinek. Po celou dobu jakýchkoliv procedur vás v salonu hýčkají, ať už sklenkou prosecca či kávy. 

„Naším cílem je poskytovat precizní péči a zároveň chceme dopřát klientkám a klientům nejnovější trendy v péči o sebe. Kromě kosmetického ošetření pleti, manikúry, pedikúry a dalších služeb můžete u nás vyzkoušet také masáže, nicméně to není zdaleka vše, co nabízíme,“ říká Co-founder & Cosmetics professional Lenka Scholz. Kompletní nabídku služeb naleznete na webových stránkách nebo na sociálních sítích @studiyou.cz.

Mezi beauty tipy, proč rozhodně navštívit salon patří MySkinetic ošetření nebo Glow Peel Jalupro. „MySkinetic od Rhea je moderním kosmetickým přístrojem navrženým pro pokročilou pleť. Tento přístroj kombinuje různé technologie, aby poskytl komplexní řešení pro zlepšení vzhledu a zdraví pokožky. Je vhodný v případě léčby akné nebo pro redukci vrásek. Inovativní peelingový systém Glow Peel Jalupro, který kombinuje účinky chemického peelingu s výhodami biologického stimulačního složení, využíváme pro revitalizaci a zlepšení vzhledu pokožky.  Jedná se tak o inovativní ošetření, která vřele doporučuji. Navíc pracujeme s produkty profesionální značky Rhea, která se může pyšnit svou prémiovou kvalitou,“ vysvětluje Lenka Scholz.

Pokud chcete dopřát odpočinek celému tělu, zaujme vás široká nabídka masáží, populární mezi ženami jsou zejména lymfatické a anticelulitidní. Ti, kteří pravidelně sportují ocení sportovní masáž, která zlepšuje regeneraci svalů. V případě, že se potýkáte se ztuhlými svaly, můžete vyzkoušet oblíbenou baňkovou masáž, která se může pyšnit širokou škálou účinků. Díky relaxační masáži budete po celém dni pociťovat uvolnění napětí v těle. Kosmetické ošetření pleti můžete také doplnit masáží obličeje, a to liftingovou. Ta je pro vás vhodná, jestliže chcete omladit svůj vzhled neinvazivní metodou.

Studio YOU má ve své nabídce i depilaci celého těla či jen některých partií. Vyhledávanými beauty trendy jsou také laminace obočí a řas, ale i jejich prodlužování. Závěrem je třeba zmínit, že ani na muže nezapomínají. Ty pak určitě osloví zejména nabídka služeb týmu barber specialistů, kteří se postarají o střih vlasů, úpravu obočí i vousů.

Studio YOU naleznete v ulici Tatranská 912/5, Liberec III-Jeřáb. V jeho blízkosti je také možnost parkování. Jedno místo a kompletní péče o vás, to je Studio YOU. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky studio you, liberec, beauty salon

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Cidrych

Přeji Vám hodně zákazníků

Středa, 2. října 2024, 08:15Odpovědět

Nový beauty salon Studio YOU v centru Liberce, který stojí za vaši návštěvu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.