Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zuzana Pažitná: Dvojnásobná vítězka světové soutěže, která vyniká v permanentním make-upu

PR článek

Zuzana Pažitná, jméno, které rezonuje ve světě permanentního make-upu, je skutečnou mistryní svého řemesla. Tato nadaná profesionálka, která získala dvakrát prestižní ocenění na světové soutěži, se řadí mezi absolutní elitu v tomto oboru.

V roce 2022 se Zuzana Pažitná stala šampionkou ve velmi náročné kategorii stínovaných linek, kde porazila konkurenci z Česka a Slovenska. Její technická preciznost a umělecké cítění ji vynesly na pomyslný trůn. Ovšem, to nebyl konec jejího triumfu. V roce 2023 dokázala své mistrovství obhájit a znovu se stala vítězkou, čímž potvrdila svou dominanci na světové scéně.

Na světovém finále soutěže Wulop v Turecku reprezentovala Českou a Slovenskou republiku už dvakrát, kde v konkurenci nejlepších odborníků z celého světa dosáhla úctyhodného 7. místa. Její úspěch v této prestižní soutěži je odrazem jejího výjimečného talentu a odhodlání. Letos navíc dostala čestnou příležitost usednout do poroty této prestižní soutěže a hodnotit výkony nejlepších artistů v oboru.

„V roce 2022 jsem měla obrovské štěstí, když jsem v této soutěži zvítězila, a minulý rok jsem byla dokonce požádána, abych předávala cenu za 1. místo. Byla to pro mě pocta, být v roli někoho, kdo oceňuje nejlepší z nejlepších. Jenže, jak se nakonec ukázalo, celý moment měl ještě větší význam – když vyhlásili vítěze, byla jsem to já, kdo si tu cenu nakonec předal sám sobě! Bylo to neskutečně silné a emotivní. Ten okamžik pro mě symbolizoval, jak daleko jsem se dostala a jak důležitá je tvrdá práce a vytrvalost. Tento moment byl pro mě nejen vrcholem soutěže, ale také velkou motivací pokračovat dál a posouvat své hranice," říká.

Na soutěži Wulop v Turecku měla tu čest reprezentovat už podruhé. „Znamenalo to pro mě velkou odpovědnost, ale také hrdost a byla pro mě naprosto nezapomenutelným zážitkem. Od prvního okamžiku, kdy jsem vkročila do soutěžního prostředí, jsem cítila směs nervozity a vzrušení. Soutěž samotná mi ukázala, že mám na to uspět i v mezinárodním měřítku. Díky nově získaným zkušenostem jsem si uvědomila, na čem musím ještě pracovat, ale také mi to dodalo sebevědomí. Turecko pro mě nebylo jen místem soutěže, ale také platformou, která mi otevřela nové možnosti a posunula mě blíže k mým profesním snům," dodala.

Soutěž pro ni byla také příležitost setkat se s mnoha zahraničními umělci. „Inspirovali mě svou kreativitou a dovednostmi, ale také mi ukázali, jak různorodý a bohatý může být svět umění. Tyto nové dovednosti a kontakty jsou neocenitelným krokem vpřed pro mou kariéru. Mým největším snem je stát na stupních vítězů právě tady v Turecku. Každý krok, každá zkušenost a každý kontakt, který jsem si odsud odnesla, mě posouvají blíž k tomu, aby se tento sen jednoho dne stal realitou," říká.

Zuzana Pažitná je rovněž vyhledávanou odbornicí díky své všestrannosti v široké škále technik permanentního make-upu. Mezi její hlavní specializace patří:

Pudrové obočí: Jemná technika, která vytváří přirozený, lehce zastíněný vzhled obočí. Pudrové obočí je vhodné pro ženy, které preferují měkký a upravený vzhled.

Vláskové obočí: Tato technika, známá také jako hairstroke, imituje jednotlivé chloupky, čímž dosahuje velmi přirozeného a realistického výsledku. Je ideální pro doplnění či úpravu řídkého obočí.

Stínovaná linka: Zuzana dosáhla světového uznání právě v této technice, která vytváří jemný, kouřový efekt na očních víčkách. Výsledek je elegantní a zvýrazňuje oči bez ostrých přechodů.

Meziřasová linka: Tato diskrétní technika je vhodná pro ženy, které si přejí jemné zvýraznění očí. Barva se aplikuje mezi řasy, čímž opticky zahušťuje řasy a dodává pohledu hloubku, aniž by působila příliš výrazně.

Permanentní make-up rtů: Pomocí této techniky lze korigovat tvar a barvu rtů, čímž se dosáhne plnějšího a dokonale upraveného vzhledu. Zuzana se specializuje na přirozené, dlouhotrvající odstíny, které podtrhnou krásu rtů.

Odstraňování nežádoucího permanentního make-upu: Nově nabízí také inovativní a bezpečné metody pro odstranění nevydařeného nebo zastaralého permanentního make-upu. Tento zákrok umožňuje klientkám napravit chyby z minulosti a začít znovu s čistým plátnem.

Kromě své soutěžní kariéry se Zuzana Pažitná věnuje také vzdělávání dalších odbornic v oboru permanentního make-upu. Jako zkušená školitelka předává své rozsáhlé znalosti a dovednosti studentkám, které se pod jejím vedením učí všechny tyto techniky. Zuzana tak formuje budoucí generace profesionálek, které se mohou těšit na úspěchy po celém světě.

Permanentní make-up v jejím podání je synonymem pro krásu, preciznost a dlouhotrvající výsledky, což oceňují tisíce spokojených zákazníků nejen v Česku, ale i v zahraničí.

Fotogalerii její práce najdete na jejím Instagramu @zuzana.pazitna a na webových stránkách www.zuzanapazitna.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky zuzana pažitná, make-up, permanent, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zuzana Pažitná: Dvojnásobná vítězka světové soutěže, která vyniká v permanentním make-upu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.