Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EDUCA WEEK 2024: Hledáte práci, školu nebo chytrou zábavu? Už nemusíte

PR článek

EDUCA WEEK startuje v pondělí 7. října. Program celého týdne je opravdu nabitý. Nabídne kvalitní vzdělávání, více než tisícovku atraktivních pracovních míst, celou řadu motivačních přednášek, nápadité workshopy, interaktivní semináře, hry a nové vědomosti. Nechte se inspirovat a seznámit se zajímavými osobnostmi. Přijďte.

Začneme kvízovou otázkou

Víte, co mají spolčeného Jiří Guth Jarkovský a Ladislav Špaček? Odpověď je snadná, samozřejmě, že etiketu! Ale věděli jste, že oba jsou původně učitelé, a oba pracovali po boku českého prezidenta? Zatímco Jiří Guth Jarkovský byl ministerským radou a posléze ceremoniářem v kanceláři prezidenta T. G. Masaryka, Ladislav Špaček stál celých deset let po boku Václava Havla jako jeho mluvčí. Zbývá zjistit, jestli byl Guth Jarkovský někdy v Liberci. U Ladislava Špačka to víme určitě. Byl a několikrát.

Ladislav Špaček přijede na EDUCA WEEK i letos

Ve středu 9. října od 18 hodin si můžete do auly TUL přijít poslechnout jeho povídání právě o čase stráveném po boku Václava Havla. Stačí maličkost, kliknout a koupit si lístek.

Už se znáte s EDU.Lab powered by Škoda Auto?

Pokud jste se vloni nestihli podívat do mobilní laboratoře EDU.Lab, letos si to rozhodně nenechte ujít. Stát bude u technického vjezdu do Home Credit Arény po celou dobu trvání veletrhu EDUCA EXPO od čtvrtka 10. do soboty 12. října. Veřejnost může přijít bez registrace ve čtvrtek a pátek odpoledne a v sobotu od 9 do 13 hodin. Školy se musí objednat.  Uvnitř laboratoře najdete třeba umělou inteligenci nebo virtuální realitu. Venku pak můžete vyzkoušet, kolik energie je potřeba na dobití elektromobilu.

Policistou na zkoušku

Policie ČR se letos spojila s EDUCA WEEK opravdu velkoryse. V rámci programu EDUCA VISIT ve středu 9. října na celé dopoledne připravila na atletickém stadionu v areálu Sport Parku Liberec pestrou přehlídku policejní činnosti. Chybět nebudou ani policejní psi a možná ani koně!

EDUCA zkrátka vzdělává a zaměstnává celý kraj

Již 18. ročník EDUCA WEEK je pestrý a na své si přijde každý – ti, co hledají práci i manažeři, personalisté, učitelé, lektoři, rodiče a samozřejmě děti všeho věku. Jak budoucí studenti, tak budoucí školáci. Hledáte práci? Hledáte školu? Hledáte zábavu i poučení? Stačí si jen prohlédnout program na educaweek.cz a najít si to své.

Ohodnoť článek

Štítky educa, educa event, educa week, liberec, vzdělání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EDUCA WEEK 2024: Hledáte práci, školu nebo chytrou zábavu? Už nemusíte  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.