Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Středa 16. října 2024  |  Svátek má Havel
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dobročinný Charity Shop v Géčku pomáhá potřebným

PR článek

Liberecké Nákupní centrum Géčko ve spolupráci s humanitární organizací ADRA otevřelo během října Dobročinný Charity Shop. Výtěžek z prodeje darovaných věcí bude použit na podporu dobrovolnických aktivit ADRA, které pomáhají seniorům, opuštěným dětem, dlouhodobě nemocným i lidem se zdravotním postižením. Přispět nákupem či darováním nadbytečného oblečení, hraček nebo domácích potřeb může každý.

Podzim v Liberci přináší skvělou příležitost, jak pomoci druhým, a přitom podpořit udržitelný životní styl. Od 1. do 31. října je v Nákupním centru Géčko otevřen Dobročinný Charity Shop, který zajišťuje humanitární organizace ADRA ve spolupráci s nákupním centrem. Obchod se nachází hned vedle prodejny Sportisimo a otevřen je denně od 10 do 19 hodin.

Dobročinný obchod umožňuje lidem darovat oblečení, hračky, dětské knihy nebo domácí potřeby, které už nepotřebují, a tím přispět k dobré věci. A současně mohou lidé pomoci i svým nákupem. 

Dobročinný Charity obchod ADRA

Darované věci, které jsou v dobrém stavu, se totiž následně prodávají přímo v obchodě a výtěžek z jejich prodeje putuje na podporu dobrovolnických aktivit organizace ADRA v Libereckém kraji. „Naše dobrovolnické programy se zaměřují na pomoc seniorům, dětem z dětských domovů, dlouhodobě nemocným a lidem se zdravotním postižením,“ uvedla Milena Čančíková, vedoucí charitativních ADRA obchodů. 

Díky těmto prostředkům mohou dobrovolníci pokračovat ve své důležité práci a přinášet radost a pomoc tam, kde je nejvíce potřeba.

V Dobročinném Charity Shopu mohou zájemci najít nejen zajímavé a cenově dostupné kousky oblečení a praktické věci do domácnosti, ale také podpořit přirozenou recyklaci. „Podpora udržitelnosti je jedním z cílů tohoto projektu. Mnoho darovaných věcí dostane díky Charity Shopu druhou šanci a zamezí se tak zbytečnému plýtvání,“ doplňuje Ivana Jiřičná za Nákupní centrum Géčko.

Pokud přemýšlíte, jak se zapojit, jsou hned dvě možnosti:

Přijďte nakoupit

V Charity Shopu ADRA v Géčku nakoupíte velmi levně. Líbivé zimní čepice, bundy, kombinézy či dětské zimní boty zde můžete sehnat již v řádech desítek korun, a navíc vás zahřeje pocit, že svým nákupem pomáháte dál!

Darujte své přebytky

Přineste čisté a nepoškozené zimní oblečení, hračky, dětské knihy nebo domácí potřeby, vhodné k dalšímu prodeji. Potěší vás, že darováním pomáháte v činnosti dobrovolnické organizace ADRA a navíc jako poděkování za váš dar získáte Dárkový poukaz v hodnotě 100 Kč na nákup v obchodech v Nákupním centru Géčko.

Přijďte nakoupit, darovat nebo se jen podívat, jak tento charitativní projekt pomáhá lidem v našem kraji. Nakupováním v Charity Shopu dáváte věcem druhou šanci a podporujete pomoc těm, kteří ji nejvíce potřebují.

Podrobnější informace k Dobročinnému obchodu v Géčku najdete tady.

Ohodnoť článek

Štítky charity shop, géčko, nc géčko, adra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobročinný Charity Shop v Géčku pomáhá potřebným  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.