Počasí dnes13 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Město napodruhé našlo firmu na dostavbu Lesáku. Hotovo má být už na léto

Ještě na podzim by měla začít dostavba zázemí na Lesním koupališti v Liberci. Město práce vyjdou na 3,5 milionu korun. Firmu se podařilo vybrat až na druhý pokus. Nové zázemí se šatnami, převlékárnami nebo WC by mělo být hotové na letní sezonu.

„Napodruhé se nám podařilo vybrat a vysoutěžit firmu na dostavbu a dokončení realizace zázemí Lesního koupaliště,“ potvrdil náměstek primátora Jiří Janďourek (Starostové pro LK).

Nyní by město mělo se stavební firmou podepsat smlouvu a poté se může začít stavět. „Předpokládám, že stavba by se mohla podařit do letní sezony v roce 2025. Areál dostane plnohodnotné zázemí,“ dodal.

Dostavba zázemí vyjde na 3,46 milionu korun. V areálu koupaliště přibude zejména budova s bistrem, saunou, převlékárnami, toaletami i zázemím pro obsluhu. Bude tam i dřevěné pobytové schodiště, pískové hřiště pro plážový volejbal, dřevěná mola pro odpočinek či stojany pro jízdní kola.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Luboš Vrabec

Štítky liberec, lesák, lesní koupaliště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město napodruhé našlo firmu na dostavbu Lesáku. Hotovo má být už na léto  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.