Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

V Libereckém kraji nás čeká podzimní týden. Po ránu mohou klesat teploty k nule

Tento týden přinese do Libereckého kraje proměnlivé počasí s teplotami od mírných mrazíků po příjemných 16 °C. Očekáváme slabý vítr a občasné přeháňky.

Pondělí postupně přinese oblačno a večer i ojedinělé přeháňky. Teploty se dostanou na maximálně 12 stupňů.

V úterý se počasí uklidní a vyjasní, i když zpočátku může být na jihozápadě kraje oblačno s ojedinělými přeháňkami. Ráno a dopoledne se místy objeví mlha. Noční teploty se pohybují od 5 do 1 °C, během dne teploty stoupnou na 10 až 14 °C. Vítr bude slabý severozápadní, postupně se obrátí na mírný východní až jihovýchodní.

Středa zůstane polojasná až jasná, s možností ojedinělé mlhy během dne. Noční teploty budou kolem 5 až 1 °C, s častými přízemními mrazíky, zatímco denní teploty dosáhnou 11 až 15 °C. Očekáváme mírný jihovýchodní vítr.

Čtvrtek bude jasný až polojasný. „Místy se ráno může objevit mlha nebo nízká oblačnost. Noční teploty se budou pohybovat mezi 8 a 4 °C a denní teploty mezi 12 a 16 °C,“ dodává Drapák Vítr zůstane mírný a jihovýchodní.

Pátek a víkend přinesou převážně oblačné počasí v celém kraji. V pátek a sobotu očekáváme sucho, ale v neděli začne pršet. Denní teploty se budou držet kolem 16 °C.

Foto manfredrichter | Pixabay

Štítky Liberecký kraj, počasí, předpověď, ČHMU, týden, výhled, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Libereckém kraji nás čeká podzimní týden. Po ránu mohou klesat teploty k nule  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.