Počasí dnes12 °C, zítra14 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Prodloužený víkend bude proměnlivý s teplotami do 19 stupňů

Počasí v našem regionu bude během nadcházejícího prodlouženého víkendu proměnlivé. Podle meteorologů se můžeme těšit na nízkou oblačnost, ojedinělé mrholení a postupné projasňování.

Dnešní den přinese zatažené nebe s nízkou oblačností a mlhami. Místy, zejména na horách, se objeví jasné chvíle. „Teploty se budou pohybovat mezi 11 a 15 °C, avšak tam, kde se objeví sluneční svit, mohou stoupnout až na příjemných 17 °C,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák.

Sobota přinese podobné počasí s převážně zataženou oblohou a ojedinělým mrholením. V noci očekáváme teploty od 12 do 8 °C, během dne pak opět od 11 do 14 °C, s možností až 16 °C během slunných chvílích.

Neděle zahájí zataženo, ale během dne se obloha postupně vyjasní, což přinese vyšší teploty, v rozmezí od 15 do 19 °C, zvláště v nižších polohách. „Na horách a v oblastech s trvalejší nízkou oblačností se teploty mohou držet kolem 15 °C,“ dodává Drapák.

Pondělí nás čeká oblačno až zataženo s příležitostnými projasněními. Místy se objeví slabý déšť nebo mrholení a možná mlha. Noční teploty klesnou na 10 až 6 °C, během dne se pak očekává 11 až 15 °C, při slunečním svitu až 17 °C.

Foto Pixabay

Štítky víkend, počasí, předpověď, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodloužený víkend bude proměnlivý s teplotami do 19 stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.